BILJA I ACA SU DECENIJAMA U BRAKU, A OVO JE BIO TEST NJIHOVE LJUBAVI: Jevtićeva PRIZNALA kako PREVAZILAZE SUKOBE
Biljana Jevtić i Aca Ilić, Foto: M.M./ATAImages

zanimljivo

BILJA I ACA SU DECENIJAMA U BRAKU, A OVO JE BIO TEST NJIHOVE LJUBAVI: Jevtićeva PRIZNALA kako PREVAZILAZE SUKOBE

Par je počeo da se zabavlja davne 1986. godine i njihova ljubav i danas traje

Objavljeno:

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, ali nije sve bilo tako bajno i sjajno na početku njihove ljubavne priče.

Naime, Biljana je Aleksandra čekala skoro godinu dana da se vrati iz vojske, a ni sama ne zna kako joj je pošlo za rukom da to izdrži, a da se ljubav ne ugasi.

- Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - kazala je Biljana jednom prilikom, a onda je svoju stranu priče ispričao i pevač.

- Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je Ilić za "Gloriu".

Inače, za njihov brak zaslužan je Stjepan Radovanović koji je odlučio da napravi turneju, na kojoj se ovaj muzički par i zbližio. Pevač otkriva da se dogodila ljubav na prvi pogled.

Važe za jedan od najskladnijih estradnih parova
Važe za jedan od najskladnijih estradnih parovafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio", ispričao je Aca svojevremeno.

Pevač otkriva da se dogodila ljubav na prvi pogled
Pevač otkriva da se dogodila ljubav na prvi pogledfoto: Damir Dervišagić

Njihov brak traje već tri decenije, ali nije sve tako lako ni u njihovoj zajednici. Biljana je nedavno ispričala kako prevazilaze nesporazume.

- E, koliko puta sam ga izbacila iz kuće... Ne bukvalno izbacila, već je i sam izašao kada me tako iznervira. Jednostavno, ne slažemo se u nekim razmišljanjima i odlukama, pa mu na lep način često kažem: "Idi malo sa društvom", da on to ne oseti i da ga ne povredi, ali želim nekad da budem i malo sama - priznaje Biljana jednom prilikom.

Bonus video:

01:36

SAMO JE ZAPEVALA OVU PESMU! Biljana Jevtić nije mogla da sakrije emocije kada se ON pojavio u studiju kao iznenađenje!

(Espreso/Kurir/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.