PRIJA OSTVARILA VELIKI USPEH U HRVATSKOJ, ALI KONCERT U ZADRU JOŠ NIJE RASPRODAT: Oglasio se DIREKTOR ŠC Višnjik
Aleksandra Prijović, Foto: M.M./ATAImages

pogledajte

PRIJA OSTVARILA VELIKI USPEH U HRVATSKOJ, ALI KONCERT U ZADRU JOŠ NIJE RASPRODAT: Oglasio se DIREKTOR ŠC Višnjik

Organizator koncerta o Zubčićevim navodima se ne oglašava

Objavljeno:

Aleksandra Prijović još nije rasprodala prvi koncert u Zadru. Prema trenutnoj situaciji, karata još ima na parteru, u fan pitu, ali i na tribinama.

"Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvijek postoji velik interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodata, stoga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njezinog koncerta", rekao je novi direktor ŠC-a Višnjik Tomislav Zubčić.

Organizator koncerta o Zubčićevim navodima se ne oglašava. U svim hrvatskim gradovima dosad najavila barem po tri koncerta.

Inače, Prijović je dosad u svim gradovima u kojima je nastupala najavila više koncerata zbog velikog interesa. Tako su i u Rijeci i u Varaždinu već najavljena po tri. U Osijeku je nastupala pet večeri, kao i u Zagrebu.

Podsetimo, Prijović je koncert u Zadru najavila 22. februar, i to nakon što je Index saznao da je gradonačelnik Zadra Branko Dukić to pokušao da spreči pričom da "nema slobodnih termina". Nakon što je koncert najavljen, direktor Višnjika Denis Karlović je smenjen.

Bonus video:

02:17

Aleksandra Prijović - Zagreb

(Espreso/Kurir/057info/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.