FILIP CAR SE OGLASIO POVODOM ALEKSANDRINE TRUDNOĆE: Komplikacije su prisutne, UPUTIO JAVNI APEL
Filip Car i Aleks Nikolić, Foto: M.M./ATAImages

objasnio

FILIP CAR SE OGLASIO POVODOM ALEKSANDRINE TRUDNOĆE: Komplikacije su prisutne, UPUTIO JAVNI APEL

Doktori morali da reaguju, desile se komplikacije, uputio je i javni apel

Objavljeno: 21:52h

Filip Car i Aleksandra Nikolić uskoro će postati roditelji, a sada je bivši rijaliti učesnik otkrio kako se njegova bivša verenica oseća u poodmakloj trudnoći.

Aleks je ušla u deveti mesec, a nakon što su se pojavile glasine da će pobednica "Zadruge" morati da se porodi putem carskog reza, oglasio se i Car.

- Molim sve bivše učesnike, kako "Elite" tako i "Zadruge", kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas - naveo je Filip i otkrio kako se oseća majka njegovog deteta.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/alex_mima

- Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - rekao je Car, koji ne krije da jedva čeka da naslednicu uzme u ruke.

- Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja... Jednostavno, znaćete iz prve ruke - rekao je Car u svojoj emisiji na TikToku i time završio o Aleksandri.

Bonus video:

00:05

Evo kako Filip Car brine o bolesnoj Aleksandri Nikolić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.