MARIJA ŠERIFOVIĆ IMALA NERVNI SLOM! PRED KONCERT SHVATILA JEDNU STVAR KOJA JE UŽASAVA: Evo da li se PROBLEM rešio
Marija Šerifović, Foto: © ATA Images

drama

MARIJA ŠERIFOVIĆ IMALA NERVNI SLOM! PRED KONCERT SHVATILA JEDNU STVAR KOJA JE UŽASAVA: Evo da li se PROBLEM rešio

Marija Šerifović preživljavala dramu pred koncert u Zagrebu, podelila kroz šta je prolazila

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović počela je svoju regionalnu turneju, a svoj prvi koncert održala je u Areni u Zagrebu.

Ona je sada sa svojim fanovima podelila video sa tog putovanja i pokazala kako je sve izgledalo i kroz šta je sve prolazila.

- Nemam objašnjenje za to kako smo ovde završili, znači bukvalno nemam objašnjenje. Stali smo na pumpu i peremo kola na četke, koliko već minuta? Mi smo ovo pranje od sedamnaest minuta platili šest evra – počela je Marija.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon male nervoze, put je nastavljen u najboljem redu, a pevačica čim je stigla, pokazala je šta će sledeće da radi, aludirajući da joj se nenormalno gledaju serije.

- Stigli smo u Zagreb, sada ću malo da klopam, a onda ću na Netflixu da gledam neku seriju, ali neću lagane serije, nego da gledam dok mi oči ne ispadnu. Ne znam koliko za to sada imam vremena, ali Bože moj – ispričala je, pa snimila hranu koju jede, objašnjavajući koliko uživa u datom trenutku:

- Ovako bukvalno izgleda raj. Života mi, ja ovaj trenutak sada ne bih menjala ni za šta na ovom svetu bukvalno. Nastavljam da jedem, vidimo se sutra u danu broj dva iz Zagreba.

Pevačica se oglasila i tokom drugog dana i ponovo je izrazila nervozu kada je ukapirala da su cipele koje planira za koncert izuzetno neudobne.

- Išla sam do Arene, tamo je sve okej, ali trenutno imamo jedan mali mikro nervni slom. Zato što obuća za koju sam mislila da će mi biti udobna, više nije udobna, ili nikad nije ni bila, a mi smo se ponadali da će biti. Uglavnom, problem su ove cipele. Ništa komplikovanije, teže, neudobnije nisam nosila u svom životu. Tako da, ako padnem, nemojte da se smejete – istakla je ona.

Bonus video:

00:33

Marija Šerifović koncert

(Espreso/Grand/K.Marković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.