ŽENO, DA LI JE MOGUĆE DA SI TAKO DOBRA? Na VODITELJKI sve puca, a BUJNO POPRSJE ubrzava DISANJE
Voditeljka, Foto: prentscreen/instagram/sopicka_

mačka

ŽENO, DA LI JE MOGUĆE DA SI TAKO DOBRA? Na VODITELJKI sve puca, a BUJNO POPRSJE ubrzava DISANJE

Nova fotografija je mnoge oduševila ovim izdanje

Objavljeno: 20:55h

Voditeljka Ivana Šopić ponovo je uspela da oduševi svoje pratioce objavom na Instagramu, kako je aktivna na društvenim mrežama ljudi su u prilici stalno da vide njene nove fotografije.

Šopićeva je ovoga puta pozirala pored automobila, a uska crna garderoba istakla je njenu vitku figuru, ono što je svima posebno privuklo pažnju jesu njene grudi koje su se našle u prvom planu.

Broj lajkova, ali i komentari koji su se našli ispod ove objave pokazuju nam koliko se ljudima dopalo ovo Ivanino izdanje.

Tako možemo pročitati neke od sledećih komentara: "Zgodna mačka", "Prelepa si", "Fotogenična, prelepa", "Lepšu devojku nisam video"...

Podsetimo, Šopićeva je rođena 1992. godine u Beogradu, a popularnost je stekla 2019.

Ivana je bila deo rijalitija, a nakon toga ostala je da radi kao voditeljka ovog programa, pa smo tako u prilici često da je gledamo i na malim ekranima.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/sopicka_

Šopićeva je jednom plikom govorila da joj je porodica veoma važna i da praznike voli da provodi sa najmilijima.

"Trudim se da ispoštujem običaje što više mogu, ali nekada nisam u prilici jer radim. To ne prihvatam kao izgovor, prosto brzo živimo pa se trudim da koliko mogu ispoštujem. Mislim da je bitnije šta čovek nosi u sebi, koliko poštuje ljude oko sebe, koliko poštuje tu veru u sebi i generalno koliko to što nosi u sebi neguje u odnosu na običaje, koje ne kažem da su manje vredni, ali mislim da se nama često omakne da ih ne ispoštujemo, ali mnogo je bitnije ko si, šta si i kako deluješ na okruženje u tim prazničnim danima", kazala je jednom prilikom za Espreso.

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.