IMALA JE SAMO 18 GODINA KADA SE UDALA I TO NIKOME NE PREPORUČUJE: Ovo je LJUBAVNA PRIČA žene koju je JUGA obožavala
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/ yugosound

dama

IMALA JE SAMO 18 GODINA KADA SE UDALA I TO NIKOME NE PREPORUČUJE: Ovo je LJUBAVNA PRIČA žene koju je JUGA obožavala

Glumica iz "Pozorišta u kući" udala se mlada, na fakultetu rodila dete, ali ništa nije bilo bez trzavica...

Objavljeno:

Glumica Ljiljana Lašić (77) davnih dana je osvojila srce publike, najviše u seriji "Pozorište u kući", gde je glumila kućnu pomoćnicu Tinu, kao i u "Boljem životu", gde je igrala Lelu, ženu lika s kojim Svetlana Bojković u ulozi Emilije Popadić ima aferu.

Ljilana Lašić rođena je u Kragujevcu, studirala je u Beogradu, a 40 godina je bila stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Međutim, ona je već sa 18 godina uplovila u porodične vode i bračni život.

Sa 18 godina se udala za scenografa Vladislava Lašića, koji je radio scenografiju za serije "Otpisani", "Tren" i "Vruć vetar", a zbog njega se sa studija arhitekture prebacila na glumu.

Ona je rodila sina Đorđa, koji je paru Lašić podario i unuku Jovanu
Ona je rodila sina Đorđa, koji je paru Lašić podario i unuku Jovanufoto: prentscreen/youtube/Sevarika

Prvo sam se upisala na arhitekturu, a Vladislav se, kao arhitekta, bavio scenografijom za filmove. Shvatila sam da bi u tim uslovima moj brak propao, pa sam, u želji da uskladimo ritam kretanja, položila prijemni na Fakultetu dramskih umetnosti. Bila sam tu u divnoj klasi s Petrom Božovićem, Svetlanom Bojković, Brankom Milićevićem KockicomNa trećoj godini sam, posle pet godina braka, rodila sina — ispričala je svojevremeno za medije Ljiljana Lašić.

Ona je rodila sina Đorđa, koji je paru Lašić podario i unuku Jovanu, ali nikom ne bi preporučila brak u tako mladom uzrastu.

Udala sam se veoma mlada, što nikome ne preporučujem. Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti — rekla je Ljiljana, ali nikada nije zažalila zbog braka sa Vladislavom, jer već decenijama lepo funkcionišu.

Ljilana Lašić rođena je u Kragujevcu, studirala je u Beogradu
Ljilana Lašić rođena je u Kragujevcu, studirala je u Beogradufoto: Zorana Jevtić

Nekad sam mislila da mi taj brak smeta, ugrožava karijeru... I tek danas sam svesna koliko su moj brak i dete moja sreća, moje zadovoljstvo — pričala je Ljiljana 1980. godine za magazin Nada.

Imam brak u kome delimo isti sistem vrednosti. I ta zajednica traje 46 godina! Dobri smo prijatelji. Znamo se od detinjstva, iz iste smo ulice — pričala je Ljiljana pre nekoliko godina.

Zanimljivo je da oni nisu verovali u ljubav za ceo život, ali i otkrila je koliko je njihov odnos specifičan.

Sigurna sam da je i on voleo neke žene i ja neke muškarce. Ali, nas dvoje smo odlučili da živimo jedno s drugim. Atipičan je to odnos. Ni on ni ja nismo verovali u ljubav do groba. Sad, naravno, da. Sa toliko godina, sa toliko iskušenja — pričala je Ljiljana.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.