ĆERKA LANETA GUTOVIĆA IZAŠALA SA TVRDNJAMA O PREVARI, A OVO SU DETALJI O NJOJ: Evo čime se bavi Milica
Lane Gutović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

ĆERKA LANETA GUTOVIĆA IZAŠALA SA TVRDNJAMA O PREVARI, A OVO SU DETALJI O NJOJ: Evo čime se bavi Milica

Ona je najstarije dete Laneta Gutovića čuvenog glumca

Objavljeno:

Milica Gutović, ćerka našeg legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, koja je u javnost izašla s tvrdnjama da je prevarena za nasledstvo svog pokojnog oca, takođe je umetnica, a bavi se i pedagoškim radom.

Ona je najstarije dete Laneta Gutovića. Glumac je Milicu i njenu sestru Nevenu dobio u prvom braku, sa suprugom, koju nikada nije želeo da pominje u javnosti zarad čuvanja privatnosti.

Osim Milice i Nevene, Lane Gutović je u drugom braku s Biljanom Knežević, koja radi u Pozorištu na Terazijama, dobio sinove Jakova i Spasoja.

Milica Gutović, ćerka našeg legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, u javnost je izašla sa tvrdnjama o prevari
Milica Gutović, ćerka našeg legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, u javnost je izašla sa tvrdnjama o prevarifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Da je talenat za umetnost nasledila od oca dokazuje činjenica da je Milica Gutović glumica i balerina, a kako joj je pedagogija još jedna sfera interesovanja, ona je uspela da spoji te tri ljubavi.

Ona ima svoj baletski studio, gde predaje deci predškolskog uzrasta.

- Ja sam i glumica i balerina. Mene je pedagogija oduvek interesovala, deca su strašno iskrena i to je predivno kod njih - ispričala je jednom prilikom Milica.

Milica nije uspešna samo u baletu i pedagoškom radu. Nju smo, kao glumicu, imali prilike da gledamo u serijama "Mješoviti brak", "Urgentni centar", "Hotel sa sedam zvezdica", kao i u filmovima "Ivkova slava", "Odbačen", "Beli lavovi".

Za Milicu kažu da, osim talenta koji je nasledila od oca, i fizički podseća na njega.

Podsetimo, Milica Gutović oglasila se juče na svom Fejsbuk profilu putem video snimka, uz tvrdnje da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Milica Gutović oglasila se juče na svom Fejsbuk profilu putem video snimka i iznela svoje tvrdnje
Milica Gutović oglasila se juče na svom Fejsbuk profilu putem video snimka i iznela svoje tvrdnje foto: FACEBOOK/MILICA GUTOVIĆ

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom, navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Kako dalje tvrdi, njen otac je na dan kada je usmeno zaveštanje napravljeno, bio pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez nje nije mogao da diše, a u prilog ovome u videu je podelila fotografiju svog oca od tog dana.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Lidija Stoisavljević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.