ONO KAD TE LILA RAMONDA OŠINE PO GLAVI! HIT SNIMAK SARE JO I TEYA DORE SE ŠIRI BRZINOM SVETLOSTI: Da li je moguće?
Sara Jo, Foto: A.H./ATAImages

scena

ONO KAD TE LILA RAMONDA OŠINE PO GLAVI! HIT SNIMAK SARE JO I TEYA DORE SE ŠIRI BRZINOM SVETLOSTI: Da li je moguće?

Snimak se brzinom svetlosti širi na društvenim mrežama, svi komentarišu pevačicin potez

Objavljeno: 19:03h

Juče je u Beogradu održan jedan prestižni događaj koji je okupio poznata imena domaće muzičke scene. Među prisutnima su se našle i poznate pevačice Konstrakta, Teya Dora, Iva Lorens i Sajsi MC, ali je najveću pažnju privukla Sara Jo.

Naime, Sara je za ovu priliku ponela elegantnu, crnu haljinu, međutim, svima je za oko "zapao" turban u obliku rascvetale ljubičaste ruže. Ona je, kao šlag na tortu i aludirajući na sličnosti boje cveta, zapevala "Ramondu", pesmu koja će nas predstavljati ove godine u maju na "Pesmi Evrovizije" u Malmeu, Švedskoj.

Međutim, kao iznenađenje, u kadru se pojavila i Teya Doru, te su uglas nastavile popularnu numernu i prasnule u smeh kada ju je Sara zakačila modnom kreacijom u glavu, pa je i sama pevačica izjavila u videu "Jao, jel sam te izubijala?"

"Kako ju je udarila po glavi, hit", "Obožavam ih, energije pravih zvezdi", "Izgledaju božanstveno", "Mislili smo da je ramonda cvet, a zapravo je Sara Jo", samo su neki od komentara koji kruže ispod urnebesne objave koja je za kratak vremenski period postala viralna.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Republika/P.R/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.