NATA BEKVALAC UPUTILA EMOTIVNE REČI OVIM ŽENAMA: Fotografija ZLATA VREDNA, u njih je uvek VEROVALA
Nataša Bekvalac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

NATA BEKVALAC UPUTILA EMOTIVNE REČI OVIM ŽENAMA: Fotografija ZLATA VREDNA, u njih je uvek VEROVALA

Pevačica je veoma vezana za svoje najbliže

Objavljeno:

Poznato je koliko je Nataša Bekvalac vezana za svoju mlađu setru Kristinu, od koje se gotovo ne odvaja, a njihova deca odrastaju zajedno.

Ona ima i vrlo blizak odnos sa majkom Mirom, ali je često isticala i da je ona njen najveći kritičar. Nataša ima i stariju sestru Draganu, koja je veoma uspešna u svetu kozmetike i ulepšavanja.

Da su joj sestre i majka najveća podrška, Bekvalčeva je još jednom potvrdila uputivši im emotivne reči uz zajedničku fotografiju.

"Ovo su moje žene. Moja porodica. Moja mama, Kristina i Dragana, moje rođene sestre i Sara i Teodora, moje sestričine. Nemamo puno ovakvih slika, ali imamo nas. Ljubav koju u svojoj porodici osetim čini me veoma snažnom ženom i niko me nikada nije štitio kao što to čine one. Svaki uspeh sa njima delim, tugu..da ne pricam… Oduvek sam verovala u moć sestrinstva, drage moje sestrice, drugarice, drage moje zene, SRECAN 8. mart ! Da jedna drugu drzimo, podržavamo, štitimo, jer udružene možemo SVE! Voli vas BEKVALČEVA SREDNJA", napisala je.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Natašina sestričina Zoi, poznatija pod umetničkim imenom Zodack White, krenula je tekinim stopama, pa se uspešno bavi muzikom. Nedavno je objavila izlazak svog prvog albuma "Moje boje", i veoma je popularna među pripadnicima Zed generacije.

Bonus video:

03:05

DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira

(Espreso/Mondo/M.C/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.