PRIČA SE DA BRESKVICA ZA JEDAN NASTUPA POSLE PZE UZME OVOLIKO PARA: Reč je o VRTOGLAVOJ SUMI, o ovoj CIFRI je reč
Breskvica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

PRIČA SE DA BRESKVICA ZA JEDAN NASTUPA POSLE PZE UZME OVOLIKO PARA: Reč je o VRTOGLAVOJ SUMI, o ovoj CIFRI je reč

Pevačica je bila jedna od glavnih favorita na takmičenju "Pesma za Evroviziju"

Objavljeno:

Iako pevačica Anđela Ignajtović Breskvica, nije odnela pobedu u finalu "Pesme za Evroviziju" ozbiljno će profitirati i to zbog pesme "Orlovo gnezdo".

Naime, kako mediji prenose, veliki hajpa koji se podigao nakon finala i komentara da je "namerno sabotirana od strane žirija", ali i oko pesme - Anđeli se neverovatno isplatio.

Njoj je cena nastupa, koja je do sada bila 8.000 evra, skočila za čak 2.000 evra i to preko noći.

- Gazde lokala, diskoteka i kluba se sada otimaju oko Anđele, zbog svega, ona je tamo i pokazala ko je i šta je - rekao je izvor, pa dodao:

- Menadžeru ne prestaju da zvone telefoni, po pet ili šest ponuda za nastupe ima dnevno. Naravno da joj je posle svega odmah skočila cena - rekao je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, dva najveća favorita za pobedu na "Pesmi za Evroviziju", bile su Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska Teya Dora, a bura na mrežama ne jenjava još uvek Tako su fanovi pevačice najavili protest ispred zgrade RTS-a u 18 časova i to uz zahtev da se Breskvica pošalje na Evroviziju.

Mlade koleginice se međusobno podržavaju, ali su njihovi obožavaoci ti koji "ratuju". Pomama na društvenim mrežama ne prestaje, a nakon Breskvičinih, oglasili su se i Teodorini fanovi.

- Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede "Paraskevi." Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS - piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se širi društvenim mrežama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/N.L/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.