O OVOM IZDANJU FATALNE PLAVUŠE GOVORE SVI: Lepa VODITELJKA smelo iznela ovaj stajling, MINI HALJINA puca na njoj
Marija Veljković, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

zgodna

O OVOM IZDANJU FATALNE PLAVUŠE GOVORE SVI: Lepa VODITELJKA smelo iznela ovaj stajling, MINI HALJINA puca na njoj

Voditeljka je pokazala da i te kako prati trendove

Objavljeno: 19:34h

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ljubav sa glumcem Rastkom Jankovićem uveliko cveta, pa Veljkovićeva često ne skida osmeh sa lica.

Poslednjom objavom dokazala je da prati modne trendove. Naime, Veljkovićeva je uspela da spoji trend za koji mnogi kažu da je i te kako rizičan i da nije svako u stanju da ga iznese na pravi način.

Bele čarape i crne cipele u paru mnogi ne mogu da smisle, iako je ovaj trend plasirao još neprevaziđeni Majkl Džekson. Među mnogim Srpkinjama kombinacija belih čarapa i crnih sandala je nezamisliva. Ipak, obuća koju je Mare ponela je uveliko hit proleća 2024. godine.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U pitanju su crne lakovane cipele ravnih potpetica, koje samo na prvi pogled podsećaju na baletanke i koje krase dva kaišića preko risa. Marija je obula duge crne svilene čarape, a preko njih kratke bele čarapice uz ovaj efektan par cipela. Ona se u susret lepim danima opredelila i za usku crnu haljinu, koja je bila u vidu rolke i mini dužine, a preko nje je obukla crveni kaput. Uz kaput je ponela i crvenu torbu, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Srećna Republika/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.