KADA JE TIFANI ZAKORAČILA "GRAD SVETLOSTI" JE STAO: Ćerka Suzane Perić GLAVNA TEMA, majka puna PONOSA
Ćerka Suzane Perić na reviji u Parizu, Foto: Michel Dupre

DAMA

KADA JE TIFANI ZAKORAČILA "GRAD SVETLOSTI" JE STAO: Ćerka Suzane Perić GLAVNA TEMA, majka puna PONOSA

Njen manekenki debi na “Paris Fashion Week”-u privukao je posebnu pažnju

Objavljeno:

Jedan od najemotivnijih trenutaka na nedavno završenom “Paris Fashion Week”-u bio je onaj kada je modnom pistom u očaravajućem prostoru “La Galerie Bourbon” zakoračala Tifani Perić odevena u kontrast crno-bele kreacije iz nove kolekcije “Posh Intelligence”, njene majke, dizajnerke Suzane Perić.

Dok je Tifani zračila samopouzdanjem i gracioznošću, Suzana je očima ispunjenim emocijama, s ponosom pratila kako svaki korak svoje ćerke. U tom trenutku, sva njihova zajednička putovanja, napore i snove, spojili su se u jednom magičnom trenutku, gde su se modna umetnost i ljubav prema porodici isprepleli u savršenoj harmoniji.

Tifani se već neko vreme pojavljuje sa Suzanom na važnim događajima u Beogradu, ali njen manekenki debi na “Paris Fashion Week”-u privukao je posebnu pažnju.

Suzana je s ponosom pratila kako svaki korak
Suzana je s ponosom pratila kako svaki korakfoto: Michel Dupre

Suzana Perić je u okviru proletnjeg izdanja “Serbia Fashion Week”-a, koji je već drugu godinu zaredom sastavni deo zvaničnog programa “Paris Fashion Week”-a, u očaravajućem prostoru “La Galerie Bourbon” prikazala inovativnu kolekciju “Posh Intelligence” za sezonu jesen/zima 2024/2025.

Tifani zračila samopouzdanjem i gracioznošću
Tifani zračila samopouzdanjem i gracioznošćufoto: Michel Dupre

Reviju je otvorio specijalni gost, model i influenser Elton Ilirijani, dok je u publici bilo mnogo poznatih ličnosti među kojima su bili ambasadorka Srbije u Francuskoj Ana Hrustanović i direktorka Kulturnog centra Srbije u Parizu Natali Beljanski Popovićm slikarka i vajarka Aleksandra Kokotović, influenerka i nutricionistkinja Dajana Švraka Milutinović, umetnica Lyne Mahyem i mnogi drugi.

1 / 8 Foto: Michel Dupre

“Tifani je nešto najlepše što mi se desilo. Ona je moj životni partner, podrška i oslonac. Istina, malo teže se navikavam na to da nije više beba koju mogu da ponesem u naručju, već ličnost koja ima stav. Treniram se da je čujem, da razumem njene želje i potrebe na pragu tinejdžerskog perioda. Ona je pre svega dobar čovek i sigurna sam da sa njom kroz život nikada neću imati problem”, rekla je ranije Suzana Perić o odnosu sa svojom ćerkom.

Bonus video:

00:37

Modna revija Suzane Perić u Dubajiu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.