KARLEUŠA KAIŠEVIMA PREKRILA INTIMNE DELOVE, PA POKAZALA JAKE ATRIBUTE: Ne zna se iz kog je ugla BOLJA, prava BOMBA
Jelena Karleuša, Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

predobra

KARLEUŠA KAIŠEVIMA PREKRILA INTIMNE DELOVE, PA POKAZALA JAKE ATRIBUTE: Ne zna se iz kog je ugla BOLJA, prava BOMBA

Jelena je jedna od najstilizovanijih javnih ličnosti

Objavljeno: 13:41h

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je nove fotografije na svom Instagramu i najblaže rečeno, "zapalila" mreže.

Pevačica je jedna od najstilizovanijih javnih ličnosti ne samo kod nas, nego po mišljenju mnogih i u svetu. Uvek autentična i jedinstvena, pa njene stajlinge kopiraju čak i najveća imena u modnoj industriji.

Tome svedoči i njeno nedavno pojavljivanje na najiščekivanijoj reviji Pariske nedelje mode, a Jelena je rame uz rame parirala i šetala pistom sa mnogim svetskim zvezdama uključujući i Geogrinu Rodrigez, ženu Kristijana Ronalda.

1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Jelena je oduvek pratila svetske trendove, te je sada objavila video u kom pozira ispred kamere u crnim kaiševima koji su prekrili samo intimne delove. Crne rukavice sa istim kaiševima, ali i crna šubara na glavi su upotpunile kombinaciju.

"Kraljica Srbije", "Najzgodnija", "Kad žena obuče kaiš i opet je najzgodnija", "Svet te čeka", "Kakva žena, sa druge planete", samo su neki od komentara korisnika mreža koji ističu da je ovoga puta "zapalila" internet.

Podsetimo, Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, modela Georgine Rodriguez žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

U pariskom paviljonu Cambon, prvi red bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode, muzike, i filma.

Brend Vetements medju svojim ambasadorima okuplja i zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener i druge svetski poznate ličnosti, a sada i našu Jelenu Karleušu.

1 / 11 Foto: Miloš Miletić

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ, gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Nakon spektakularne "Vetements" revije, najveća regionalna zvezda Jelena Karleuša prodefilovala je pistom za poznati brend "Windowsen", na nedelji mode u Parizu.

(Espreso/Telegraf/A.Š. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.