OKO NJEGA SAMO LEPE ŽENE: Ristovski ima 39 godina mlađu devojku, a tek da vidite NJEGOVU SNAJKU, prava BOGINJA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA ČAST

OKO NJEGA SAMO LEPE ŽENE: Ristovski ima 39 godina mlađu devojku, a tek da vidite NJEGOVU SNAJKU, prava BOGINJA

Teodora je žena njegovog sina Petra i veoma je uspešna

Objavljeno:

Zanosna glumica Teodora Ristovski je stalna članica pozorišta “Boško Buha”, a imala je i epizodnu ulogu u seriji "Igra sudbine".

Malo ko zna da je ona zapravo udata za Petra, sina Lazara Ristovskog, budući da o tome ne govori mnogo niti je ikada želela da bude u centru pažnje udajom, već talentom.

Zanimljivo je i kako su se Petar i Teodora upoznali.

Petar nije znao da im se poznaju roditelji
Petar nije znao da im se poznaju roditeljifoto: Filip Plavčić

Naime, Teodora i Petar počeli su da se zabavljaju na Dan zaljubljenih i pre 14 godina, a ono što je zanimljivo je da suz Danica i Lazar Ristovski već poznavali njene uspešne roditelje.

Teodorina majka je Draga Živanović, koju svi pamte iz filma "Davitelj pritiv davitelja", dok je otac violončelista Tešman Živanović.

U pitanju je bila ljubav na prvi pogled, a njen otac violončelista Tešman je Danicu i Lazara upoznao svirajući u "Belom odelu".

Petar je, pak, otkrio kako u trenutku kada su počeli da izlaze - nije znao da se njihovi roditelji poznaju, za razliku od Teodore.

Inače, Teodora i Petar su se upoznali na Akademiji, gde ih je zbližila umetnost.

Petar je Teodoru pozvao da igra u njegovom studenstkom filmu i tako je sve počelo. Venčanje su priredili na reci, na jednom splavu u Beogradu, krajem avgusta pre 14 godina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

(Espreso/ M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.