NAKON VELJKOVE REAKCIJE O POBEDNICI PZE OGLASILA SE I CECA: Evo kako komentariše REAKCIJU SINA, bila je VEOMA JASNA
Ceca Ražnatović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

NAKON VELJKOVE REAKCIJE O POBEDNICI PZE OGLASILA SE I CECA: Evo kako komentariše REAKCIJU SINA, bila je VEOMA JASNA

Pevačica je govorila o slobodi mišljenja koja vlada u njenoj porodici

Objavljeno: 16:53h

Ceca Ražnatović govorila je da u njenoj porodici svako ima pravo da iskaže svoje mišljene, a to je bio slučaj i kada je bilo takmičenje "Pesma za Evroviziju", gde su njeni najbliži imali različite favorite.

"To nije sukob mišljenja, to je sloboda mišljenja, bez uvreda, bez mržnje prema onom drugom. Anastasija je bila za Teya Doru, ja sam bila za Teya Doru i Breskvicu, a Veljko za Breskvicu. Koja god da je odnela pobedu, meni bi srce bilo na mestu. Veljko je baš bio za Breskvicu, i to je potpuno okej", rekla je Ražnatovićeva u jednoj emisiji i nastavila:

"Gledam sada na ovim društvenim mrežama, to je apsolutno neprihvatljivo, te uvrede, pa su jedni protiv drugih, stvaraju se klanovi. Imaš pravo da ti se ne sviđa pesma, kao što je moj Veljko izrazio stav da je bolja pesma od Breskvice, ali nikada nije uvredio izvođača. Na društvenim mrežama se stvara negativna histerija, pa se vređaju izvođači, teorije zavere. Bogu hvala, srpski jezik je vrlo bogat, nezadovoljstvo se može izraziti na jedan pristojan način, a ne vređati izvođača koji vam ništa nije skrivio. Svi ti takmičari su se prijavili sa željom da odu na Evroviziju, to je apsolutno legitimno pravo svakog pojeodinca i ne znam zašto se u ljudima rađaju takvi izlivi mržnje, besa. Navijaćemo za Teya Doru, isto kao što bismo da je otišla Breskvica, Zejna, ostali takmičari. Meni je i Džordži bio odličan. Činjenica je da jedan mora da ode, ne mogu da idu svi."

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Danica Božović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.