ODLOŽENO SUĐENJE LEČIĆ-JOVANOVIĆ, HITNO SE OGLASIO ANĐELIN ADVOKAT: Evo kad MORAJU DA SE POJAVE, najnoviji DETALJI
Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

SLUČAJ

ODLOŽENO SUĐENJE LEČIĆ-JOVANOVIĆ, HITNO SE OGLASIO ANĐELIN ADVOKAT: Evo kad MORAJU DA SE POJAVE, najnoviji DETALJI

Draganić je istakao da je ovo bilo pripremno ročište, a ovo su najnoviji detalji slučaja koji je potresao Srbiju

Objavljeno: 12:36h

Nakon pripremnog ročista, advokat Goran Draganić koji zastupa glumicu Anđelu Jovanović istakao je da je naredno zakazano za 30. septembar, te da su tada, za razliku od danas (6. marta), dužni da se pojave i Anđela i glumac Branislav Lečić.

Draganić je istakao da je ovo bilo pripremno ročište, da Anđela nikome nije uskratila pravo na rad, te da strane nisu bile u obavezi da se pojave danas, dok jesu u obavezi da se pojave na zakazanom ročištu 30. septembra 2024. godine.

- Mogu samo da kažem da je suvereno pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne - kazao je Draganić.

Anđela Jovanović, Goran Draganić
foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

Podsetimo, Anđela Jovanović Dudaš pala je u zagrljaj kolegama glumcima koji su u velikom broju došli da je podrže na prvom zakazanom ročištu po tužbi Lečića koji od nje potražuje 300.000 dinara, pošto je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva".

Glumica se izgrlila sa kolegama koje su je dočekale aplauzom, sa kojim su je i ispratili u sud, govoreći joj:

00:29

Anđela Jovanović stigla u sud, dočekana aplauzom

- Bravo, samo se smej!

U Prvi osnovni sud došlo je više od 10 Anđelinih kolega - Mirjana Karanović, Milena Radulović, Anđelka Prpić, Nina Janković, Iva Ilinčić, Maša Dakić, Miona Marković, Đorđe Stojković...

Anđela je, podsetimo, objasnila da je odbila da glumi sa Branislavom "zbog neprijatnog događaja iz prošlosti".

U Prvi osnovni sud došlo je više od 10 Anđelinih kolega
U Prvi osnovni sud došlo je više od 10 Anđelinih kolega foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko Anđela za Blic, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je tim povodom Branislav Lečić.

1 / 17 Foto: © ATA Images

- Ne znam na kakvu neprijatnu situaciju Anđela misli iz prošlosti. Mi smo se videli samo jedanput u životu. Bilo je to pre devet ili deset godina. To je bio prvi i jedini put. Hteo sam da radim jednu predstavu i jednu od uloga sam hteo da namenim njoj. Imali smo razgovor lice u lice u kojem sam procenjivao da li je spremna i sposobna za ulogu koju sam joj namenio - rekao je.

- To je bila rediteljska provera, jedan opušten razgovor, normalan, bez ikakvih seksualnih asocijacija, iluzije ili bilo čega što bi asociralo na seksualno. Niti sam je dodirivao, niti je ona mene dodirivala - tvrdi Branislav za Informer.

Bonus video:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso/Telegraf./I.C./M.K./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.