"VIDIM NJEGOV POGLED, SMEŠAK I SVE MI JE JASNO" Vedrana Rudan u EMISIJI dala SUD O LEČIĆU, nastao MUK posle OVOGA
Foto: Printscreen/youtube/Tanjug TV

UŽIVO

"VIDIM NJEGOV POGLED, SMEŠAK I SVE MI JE JASNO" Vedrana Rudan u EMISIJI dala SUD O LEČIĆU, nastao MUK posle OVOGA

Bila je kratka, ali je jasno dala do znanja šta misli o njemu

Objavljeno: 10:50h
Milica Stanimirović

Ova dama je oduvek važila za ženu koja nema dlake na jeziku, a sada je gostujući u jednoj emisiji dala je svoje mišljenje o slučaju Lečić-Jovanović.

Vedrana Rudan je ovoga puta bila kratka.

"Ja ne moram da čujem svedočenje ni jedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno", rekla je ona na Prvoj.

Oduvek važila za ženu koja nema dlake na jeziku
Oduvek važila za ženu koja nema dlake na jezikufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Vedrana je u emisiji istakla i da Lečića ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude.

Podsećamo, u toku je suđenje glumici Anđeli Jovanović, povodom optužbi od strane kolege Branislava Lečića zbog toga što je odbila da sarađuje sa njim u seriji. Brojne kolege su se okupile ispred Suda u znak podrške Anđeli.

1 / 13 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

Lečić u tužbi tereti mladu glumicu za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović.

Ozbiljan skandal digao Srbiju na noge
Ozbiljan skandal digao Srbiju na nogefoto: © ATA Images, Nemanja Pančić

Kada se pojavila vest o tužbi, oglasio se i sam Branislav kog je u toj sceni zamenio kolega Irfan Mensur.

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad - rekao je Lečić za "Informer" pa dodao:

- Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će ubuduće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.