KONTRAMITING ISPRED RTS? Breskvica i Teya Dora PODELILE SRBIJU: Fanovi spremni za PROTEST, evo šta se DEŠAVA
Foto: © ATA Images

DA LI JE MOGUĆE?

KONTRAMITING ISPRED RTS? Breskvica i Teya Dora PODELILE SRBIJU: Fanovi spremni za PROTEST, evo šta se DEŠAVA

Zakazali svoj skup istog dana, u isto vreme i na istom mestu.

Objavljeno:

Nakon što su fanovi Anđele Ignjatović Breskvice najavili skup podrške za 09. mart ispred zgrade RTS-a, jer ne mogu da se pomire s činjenicom da nas ona neće predstavljati na Evroviziji u Malmeu, žestoko su se pobunili i fanovi Teya Dore, pa su i oni zakazali svoj skup istog dana, u isto vreme i na istom mestu.

- Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede "Paraskevi." Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS - piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se širi društvenim mrežama.

Zakazali svoj skup istog dana, u isto vreme i na istom mestu.
Zakazali svoj skup istog dana, u isto vreme i na istom mestu.foto: Tik tok printscreen

Ovaj poziv na kontramiting protiv Breskvice, koju Teodorini fanovi nazivaju "Paraskevom", usledio je nakon što su Anđelini fanovi zakazali skup podrške, jer i dalje ne mogu da prihvate da nas "Gnezdo orlovo" neće predstavljati u Švedskoj.

Ovaj skup podržala je i pevačica Maja Nikolić
Ovaj skup podržala je i pevačica Maja Nikolićfoto: Tik tok printscreen

- Dana 02. marta "stručni RTS-ov žiri je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti - stojalo je u objavi na Tiktoku, koji je vrlo brzo postao viralan.

Ovaj skup podržala je i pevačica Maja Nikolić, koja je na svom Instagram profilu pozvala sve njene pratioce da joj se pridruže na skupu.

Bonus video:

05:41

BRESKVICA JE BILA FAVORIT PUBLIKE I OŠTEĆENA JE KAO ŠTO SAM JA BIO! Andrija Jo tvrdi: Nije joj sada lako, znam kako joj je

(Espreso / Kurir/A.Panić/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.