OGLASIO SE MUŽ ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ŠTO JE DOBILA TUŽBU OD LEČIĆA: Poruka je MOĆNA, bitno je da je SVI ZAPAMTITE
Foto: Printscreen Instagram/mihaildudas

DVE REČI

OGLASIO SE MUŽ ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ŠTO JE DOBILA TUŽBU OD LEČIĆA: Poruka je MOĆNA, bitno je da je SVI ZAPAMTITE

Ćerka Gagija Jovanovića potvrdila je da je Lečič protiv nje podneo tužbu, a sada se oglasio i njen supurg

Objavljeno: 08:56h

Mihail Dudaš, suprug glumice Anđele Jovanović, javno je podržao svoju suprugu nakon što ju je Branislav Lečić tužio jer je odbila da igra s njim u istom kadru u seriji "Radio Mileva".

Dudaš je kratko na Instagramu napisao "integritet = sloboda" uz fotografiju svoje supruge Anđele i time joj javno pružio podršku, koju su joj uputle i Milena Radulović, Mirjana Karanović i mnoge druge kolege i javne ličnosti.

Lečić potražuje od mlađe koleginice 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/mihaildudas

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Ćerka Gagija Jovanovića potvrdila je da je Lečič protiv nje podneo tužbu.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Bonus video:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso/ Blic/ Dejana Nikolić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.