ZNATE LI KO JE MUŽ SAJSI MC? REPERKA JE UDATA ZA POZNATOG MUZIČARA: Evo kako se DESILA ljubav, RODILA MU ĆERKU
Sajsi MC, Foto: A.H./ATAImages

detalji

ZNATE LI KO JE MUŽ SAJSI MC? REPERKA JE UDATA ZA POZNATOG MUZIČARA: Evo kako se DESILA ljubav, RODILA MU ĆERKU

Isplivala slika sa njihovog venčanja- iz ljubavi sa njim dobila ćerku

Objavljeno:

Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC, nedavno je postala majka jedne devojčice, a jednom prilikom je govorila kako gleda na roditeljstvo.

- Ipak, nisam od onih koji smatraju da detetu treba obezbediti sve, pre sam za varijantu da mu neće ništa biti ukoliko mu nešto i zafali - počinje Ivana, pa nstavlja:

- I meni je dosta toga falilo kad sam bila mala, na primer, dugo nisam imala svoj krevet, pa sam spavala na poljskom. Svom detetu sigurno necu nabaviti neki ‘spejs-šatl‘, a i kasnije, kad bude malo poraslo, čak i ako budem imala mogućnosti da mu pružim sve, ipak to neću učiniti, da bi znalo kako je to kad ti je nešto uskraćeno. Zasad je to neka moja intimna škola roditeljstva - kazala je Sajsi MC za "Gloriu".

Znate li ko je suprug Sajsi MC?
Znate li ko je suprug Sajsi MC?foto: A.H./ATAImages

Naime, Rašićeva je neko ko ne voli u javnosti mnogo da govori o svom privatnom životu, te publika o njoj ne zna mnogo.

Koliko joj je bitno da lični život zadrži za sebe pokazuje i činjenica da dugo niko nije znao da je u braku sa kolegom, poznatim muzičarem Markom Trmčićem Krsmom.

Nedavno se na na društvenim mrežama pojavila slika Sajsi MC i njenog supruga sa venčanja na kojoj njih dvoje blistaju od sreće i drže se za ruke.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, tokom finalne večeri "Pesme za Evroviziju 2024" favoriti su bile Anđela Ignjatović Breskvica i Teya Dora. Da pobedi Teya presudila je Sajsi MC koja je njoj dala 12, a Breksvici 0 poena. Ona je tim postupkom razbesnela mnoge, a sada je odlučila da odgovori na negativne komentare.

- Moja dužnost nije da bilo kome šta kome objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika - rekla je pevačica kratko za Telegraf.rs.

Bonus video:

05:41

BRESKVICA JE BILA FAVORIT PUBLIKE I OŠTEĆENA JE KAO ŠTO SAM JA BIO! Andrija Jo tvrdi: Nije joj sada lako, znam kako joj je

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.