UZNEMIRUJUĆA FOTKA SELME BAJRAMI: Otkrivena je prava istina o svemu
Selma Bajrami, Foto: Instagram printscreen/selmabajrami.star

otkriveno

UZNEMIRUJUĆA FOTKA SELME BAJRAMI: Otkrivena je prava istina o svemu

Nakon što je objavila fotografiju, pevačica se oglasila

Objavljeno: 09:32h

Pevačica Selma Bajrami objavila je fotografiju na kojoj se vidi njeno lice u modricama.

Ona je na Instagramu objavila zastrašujuću fotografiju, a zatim se otkrila i pozadina priče.

Selma Bajrami objavila sliku iz bolnice
Selma Bajrami objavila sliku iz bolnicefoto: Instagram printscreen/selmabajrami.star

Ona se kasnije pred kamerama pojavila bez ijedne modrice na licu, a zabrinutim ljudima odlučila da otkrije da samo snima spot.

Nasmejana i srećna najavila je da snima, a onda se i oglasila na Instagramu sve kako bi "oprala sebe". Kako su svi odmah posumnjali da je pretrpela, ne daj Bože, nasilje, ona je napisala:

- Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu panju i akciju. To je krsenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravijivu Stetu pojedincima i drustvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo delovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje savesti, edukaciji i pruzanju pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja. Bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog.

- Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem 3 Zene mesečno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje a da to niko ne zna... ZATO NE OKREĆIMO GLAVU NA DRUGU STRANU KAD BUDEMO SVEDOCI BILO KOG VIDA NASILJA. PRIJAVIMO, DELUJMO I SPASIMO NEČIJI ZIVOT. (P.S. Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pesmu "Dama" koja izmedu ostalog upravo govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo. "Korak po korak, dan po dan - SVE BOLJE BIĆE MI...")

Bonus video:

00:15

Selma Barjami ponovo provocira

(Espreso/Telegraf/N.L/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.