FILARI RAZOČARAN JER NIJE PROŠAO U FINALE PZE: Oglasio se LJUT I BESAN, evo šta je poručio
Filari, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

tužan!

FILARI RAZOČARAN JER NIJE PROŠAO U FINALE PZE: Oglasio se LJUT I BESAN, evo šta je poručio

Filari u lošem stanju nakon PZE

Objavljeno: 17:02h

Mladi pevač Filari takmičio se u prvoj polufinalnoj večeri na "Pesmi za Evroviziju", ali svojom numerom "Ko je ta žena" nije se plasirao u finale.

Iako je imao veliku podršku publike i značajan broj glasova, njegovom plasmanu presudilo je mišljenje stručnog žirija.

Filari se već oglašavao na ovu temu, ali ni nakon nekoliko dana nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je od žirija dobio nula poena, te je ponovo izneo svoje mišljenje.

Filari o neprolasku u finale PZE
Filari o neprolasku u finale PZEfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Stigli su rezultati polufinala. Želim da se zahvalim publici i narodu koji me je ove godine podržao u još većem broju i dao mi zaista velike bodove. Srećan sam što ste prepoznali moj trud, poruku i nagradili moj rad - započeo je on.

- Ne mogu da poverujem da sam ispao zbog 4 člana žirija koji su mi dali nula poena. Da li je moj nastup zaista bio za nula bodova? Ne znam da li se ovde radi o ličnom probelmu sa mnom, diskriminaciji ili homofobiji? Definitivno smo poslali dobru poruku u svet. Poruka je da umetnici kao što sam ja nisu vredni, nisu dobrodošli i pre svega bačeni su na stub srama i osude - istakao je Filari, pa zaključio da se zbog cele situacije oseća veoma loše.

- Za mene je ovo zaista veliko poniženje i nikako ne mogu da prihvatim ovakav potez starijih kolega. Trenutno sam veoma demotivisan, tužan i razmišljam kako dalje, ali obećavam da ću se vratiti jači nego pre - napisao je, te istakao zahvalnost organizatorima.

- Hvala organizaciji Evrovizije u Srbiji i Oliveri Kovačević na profesionalnosti, podršci i divnoj organizaciji. Još jedna godina za pamćenje - zaključio je on na svom Instagram profilu.

Bonus video:

03:40

Filari ide bez očekivanja i u ogromnom je minusu zbog PZE

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.