DŽORDŽI POSLE NASTUPA ŽESTOKO POTKAČIO BRESKVICU I TEYA DORU: Ono što je rekao MNOGIMA SE NEĆE SVIDETI
Džordži, Foto: Printskrin/RTS

PROVOKACIJA

DŽORDŽI POSLE NASTUPA ŽESTOKO POTKAČIO BRESKVICU I TEYA DORU: Ono što je rekao MNOGIMA SE NEĆE SVIDETI

Talentovani mladić izazvao je oprečne reakcije na mrežama

Objavljeno:

Đorđe Ćulafić poznatiji kao Džordži nastupio je drugi po redu u velikom finalu Pesme za Evroviziju, a nakon nastupa je sa voditeljkom Kristinom Radenković razgovarao u poznatom "Grin rumu".

Zbog njegove izjave u kojoj je spomenuo Ivu Lorens, Anđelu Ignjatović Breskvicu i Teya Doru, na mrežama se odmah povela polemika da li je bio iskren ili ga je nešto isprovociralo.

On, je, naime, ove tri devojke nazvao "velikim zvezdicama", pa se spekuliše da li je možda ogromna prašina koja se podigla oko Breskvice i Teya Dore u ostalim kandidatima izazvala određenu dozu ljubomore, pošto je slika u javnosti takva kao da se sve najviše vrti oko njih.

Džordži ispozivao Teya Doru i Breskvicu?
Džordži ispozivao Teya Doru i Breskvicu?foto: Printskrin/RTS

- Čestitam mojim kolegama Ivi, Anđeli i Teya Dori. Hteo bih da im se zahvalim i da kažem da mi je drago što nastupam ovde sa njima, sa velikim zvezdicama... - kazao je.

- Šta za tebe znači nastup ovde, na Pesmi za Evroviziju? - upitala ga je Kristina.

- Pa šta misliš da mi znači? Znači mi puno, stvarno mi puno znači. Jedva čekam da dođu ostale kolege da možemo da pravimo feštu i da gledamo to proglašenje - kazao je.

1 / 7 Foto: Printskrin/RTS

Na pitanje šta bi za njega značilo da predstavlja Srbiju na Evroviziji, rekao je:

- Značilo bi puno. Sad, kako bi ispao taj nastup to nemam pojma. Mislim, kako bih se nosio sa tim... Idemo korak po korak.

"Okej, ovo pominjanje Breskvice i Teya Dore nije zvučalo kao da tako misli...", "Ma je l ovo Džordži između redova bocnuo Breskvicu i Teyu", "Tako se čini, a možda i nije...", "Dečko je rekao iskreno šta misli, šta vam smeta?!", neki su od komentara po mrežama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/E.J. Prenela. I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.