NAŠ GLUMAC IZGUBIO 9 KILOGRAMA ZA 15 DANA: Otkrio kako je USPEO, monah iz Hilandara mu je POMOGAO
Branislav Lečić, Foto: Milan Maricic/ATAImages

svi detalji

NAŠ GLUMAC IZGUBIO 9 KILOGRAMA ZA 15 DANA: Otkrio kako je USPEO, monah iz Hilandara mu je POMOGAO

"Sećam sa da smo pre igranja jedne predstave moje kolege i ja seli u jednu kafanu i dobro se najeli svežeg pečenja." rekao je glumac

Objavljeno:

U emisij Puls Srbije gostovao je glumac Branislav Lečić i tom prilikom izmeđuostalog govorio o svojim navikama u ishrani.

Strastveni je kuvar, a sa svojim sinom koji je kako kaže takođe veoma talentovan za kulinarstvo često se nadmeće u spremanju sočni specijaliteta.

Ipak glumac je veoma disciplinovan kada je hrana u pitanju, a sa gledaocima Kurir televizije podelio je jednu uspomenu koja je dosta uticala da obilnoj i kaloričnoj hrani kaže stop:

Branislav Lečić  otkrio da je mogao da umre na sceni
Branislav Lečić otkrio da je mogao da umre na scenifoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Sećam sa da smo pre igranja jedne predstave moje kolege i ja seli u jednu kafanu i dobro se najeli svežeg pečenja. Uživali smo. Ali kada sam stao na scenu hteo sam da umrem. Hrana mi je došla do grla i jedva sam mogao da govorim. Od tada sam rekao sebi: Pred predstavu nikako obilan obrok! Danas sa hranom završavam već negde oko 14h kada imam predstavu. I to nastojim obrok bude lagan.

A tokom svog boravka na Hilandaru dobio je jedan savet od monaha kojeg de jedno vreme veoma strogo pridržavao:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

- Sećam se da mi je taj monah preporučio jedan recept kojim se tamo monasi leče čak i od karcinoma. Rekao mi je da je strogi post najbolji lek za organizam. Telu je potrebno vreme da se rastereti od varenja hrane i onda počinje da se bavi otrovima koji se unutar njega nalaze i odstranjuje ih. Jednom sam uspeo da izdržim čak 15 dana bez vode i u tom periodu sam smršao 9 kilograma. Sve je bilo u redu, ali na kraju tog perioda posta, kada sam bio na sceni osetio sam blagu vrtoglavicu i shvatio da ne mogu baš najbolje da se setim postupaka onom brzinom koja je u tom trenutku potrebna.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Milan Vučković Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.