ESPRESO OTKRIVA! Ovaj NABILDOVANI DASA je SRPKINJE sinoć MAMIO NA GREH, evo ko se krije IZA MASKE koja je ŠOKIRALA
Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

ESPRESO OTKRIVA! Ovaj NABILDOVANI DASA je SRPKINJE sinoć MAMIO NA GREH, evo ko se krije IZA MASKE koja je ŠOKIRALA

Malo ko zna koji poznati frajer se krije iza maske, a Espreso je došao do informacija

Objavljeno:

Pevačica Ivana Vladović nije uspela da prođe u finale sa pesmom "Jaka", ali je svakako ostavila veliki utisak na publiku.

Dasa koji joj je pravio društvo svakako je sve žene u Srbiji bacio na kolena, budući da ovako izvajano telo skoro nismo videli. On nije nosio majicu, ali jeste masku, te niko nije mogao na prvu da shvati o kome je reč.

Espreso vam sada otkriva ko je poznati dasa!

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Reč je o našem poznatom bodibilderu Saši Lampašu koji se inače pojavljivao i u spotovima naših pevača.

On je nekada imao dugu kosu i još dužu bradu, a sada je totalno promenio imidž. Od brade nije ostalo baš ništa, a i kosa je dosta kraća.

Inače, strongmen je nedavno bio gost Pulsa Bara na Kurir televiziji i otkrio je zašto ne podržava dijetu, ali i korišćenje vage.

Saša Lampaš je nekada ovako izgledao
Saša Lampaš je nekada ovako izgledaofoto: Emilija Jovanović

- Ukratko da se objasni ne može. Najveća greška kada čovek krene sa dijetom. On sutra jede jedan obrok i već je poluživ polu mrtav. Dijeta, to je izraz koji ja ne volim da koristim sa svojim klijentima. Ja volim da koristim izraz, prečišćena ishrana. Dijeta je apsolutna asocijacija ljudima izgladnjivanje. Znači ja u mojoj ishrani koju ja pripisujem niko ne može da pojede sve što treba. Tolika količina hrane i ne možeš sve da pojedeš, a konstantno gubiš na procentu masti. Ljudi idu u abnormalni deficit, usporavaju svoj metabolizam. Imao sam klijente koji ne jedu ništa. Ceo dan provedu na espresu, kasnije izađe iz kancelarije i kupi neki smoki i to je to. To mu je neki budžet kalorija koji unese i kao da debljam se. Da, debljaš se zato što apsolutno navlačiš to najgore halogeno salo koji proces naravno ide godinama - rekao je Lampaš u Pulsu Bara na Kurir televiziji.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

03:06

Lampaš: Dijeta asocira ljude na izgladnjivanje

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.