ZAŠTO CELA SRBIJA DANAS BRUJI O OLJI CRNOGORAC? Sve se desilo NA PINKU, nakon sukoba sa PEVAČICOM SKROZ NESTALA
Olja Crnogorac, Foto: Privatna arhiva

DA LI JE MOGUĆE?

ZAŠTO CELA SRBIJA DANAS BRUJI O OLJI CRNOGORAC? Sve se desilo NA PINKU, nakon sukoba sa PEVAČICOM SKROZ NESTALA

Bivša voditeljka ponovo žari i pali, a evo zbog čega svi danas bruje o njoj

Objavljeno: 12:21h

Nekada je bila omiljeno lice sa "malih ekrana", a onda je rešila da se povuče sa televizije i dugo je bila u ilegali. Zanosna brineta je imala dosta zanimljiv život, a od sinoć ne prestaju da bruje o njoj.

Olja Crnogorac, nekadašnja voditeljka, odavno je napustila televiziju, a jednom prilikom je za Espreso otkrila i zbog čega je napravila taj korak.

- Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerima pevača gde si morao da pripremiš ranije pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima... Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla - rekla je ona prošle godine za naš portal.

Međutim, u poslednje vreme je ima sve više, kako na društvenim mrežama tako i po emisijama. Ona je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića, a svi su bili oduševljeni njenim izgledom, budući da joj žuta haljina stoji kao salivena.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram/montenegrina_olja

Ona je na svom Instagram profilu pokazala i šta se dešavalo iza kamera, a podelila je sa svim pratiocima i fotografiju sa Ognjenom.

Espreso portal je došao i do njenih fotografija iz mladosti, te verujemo da ćete se prisetiti tog lepog perioda kada je Olja žarila i palila na televiziji.

Možemo videti da se Olja nije previše promenila, iako je priznala da redovno odlazi na tretmane hijaluronom i botoksom. Ona svoje lice održava baš kako treba!

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Olja je inače u "svoje vreme" vodila skandaloznu emisiju, a onda je odlučila i da uđe u rijaliti "Farma".

- Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u "Farmi" i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi...Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli "je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata", a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti - rekla je Olja za Espreso tada.

Posle Farme je više nismo viđali nigde.

Napunila 40 godina
Napunila 40 godinafoto: Printscreen Instagram

Olja je rođena 22. februara 1984. godine u Beogradu i pre par dana je napunila 40 godina. Danas je uspešna preduzetnica, popularna je na društvenim mrežama i srećno zaljubljena.

Od početka pojavljivanja na malim ekranima skretala je pažnju publike svojim izvajanim telom i zanosnim oblinama, a mnogi kažu da kako stari sve je bolja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:30

KARLEUŠINA KONJSKA KOPITA, STANIJINA GOLOTINJA I BOSANSKA SNAJKA: Olja žestoko o POZNATIM DAMAMA u MODNOJ POLICIJI!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.