SRBIJA JE BRUJALA KADA JE HRVATICA NA PINKU PODIGLA 3 PRSTA: Sinoć bila GLAVNA TEMA, a sada je ZAKUCALA NAŠ NAROD
Foto: RTV Pink printscreen

SVAKA joj ČAST

SRBIJA JE BRUJALA KADA JE HRVATICA NA PINKU PODIGLA 3 PRSTA: Sinoć bila GLAVNA TEMA, a sada je ZAKUCALA NAŠ NAROD

Martina je poslala i poruku ljubavi svima

Objavljeno: 07:20h

Martina Vrbos gostovala je u emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, i govorila o svom životu potpuno iskreno i bez zadrške. Otkrila je deo detinjstva, odrastanja, majčinstva i dopustila da je publika upozna u pravom svetlu.

Pevačica je priznala kakva je iza kamera i u svoja 4 zida, ali i svemu što u poslednje vreme interesuje javnost kada je reč o njenom takmičenju u PZE-u.

Za Kurir je otkrila kako se nosi sa lošim komentarima zato što se kao Hrvatica udala za Srbina i preselila u srpsku prestonicu.

1 / 6 Foto: Screenshot RTS

- Mi smo jedan identičan narod i šta kod da radimo mi se veselimo uz muziku. Kao Ibrahimović što usred Milana peva "Jutro je". Nema tog lošeg komentara koji će da me prodrma. Ja sam Martina Vrbos koja je rodila dvoje srpske dece i ćerka sam hrvatske majke.

Martina je poslala i poruku ljubavi svima:

- Ne treba se voditi trendovima. Volela bih da kažem svima da budu svoji, nemojte se voditi trećim licima ili nečemu što je moranje. Znam da sam ja pravi ambasador ljubavi, sledeće godine ako se otvori mesto za ministra ljubavi, mira i empatije među narodima, to će sigurno biti Martina Vrbos!

A šta je rekla o Srbiji, takmičenju PZE, svom životu i karijere pogledajte u emisiji "Nije sve tako crno" na Kurirovom jutjub kanalu u 20 časova.

Bonus video:

04:47

Martina Vrbos

(Espreso / Kurir / Jovana Matić Đokić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.