"ONE SU UNAKAZILE NAŠU PROFESIJU" Ova žena bez dlake na jeziku progovorila o ELITNOJ PROSTITUCIJI
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

"ONE SU UNAKAZILE NAŠU PROFESIJU" Ova žena bez dlake na jeziku progovorila o ELITNOJ PROSTITUCIJI

Pevačica priznaje da pripadnici javne scene dobro znaju ko se čime bavi

Objavljeno:

Pevačica Ivana Krunić otvoreno je za Grand govorila o elitnoj prostituciji i osobama koje se na estradi kriju iza profesije pevačice, a bave se sasvim drugim zanimanjem.

Iako je to već decenijama javna tajna na estradi, Ivana priznaje da pripadnici javne scene dobro znaju ko se čime bavi, ko muziku koristi kao paravan, a ko taj posao radi iz ljubavi.

– Obožavam muziku i posao, ali tako mi nekako rogobatno zvuči kada me neko pita čime se baviš, a ja kažem pevačica, mnoge predrasude postoje o tom zanimanju. Shvatam i zbog čega je to tako, neke žene koje se bave prostitucijom, koriste naš posao kako bi podigle cenu ili kao paravan – rekla je ona za Grand.

Ivana dodaje da ipak publika dobro ume da prepozna ko je iz kojih interesa na estradi i ko se krije iza profesije pevača, a radi neki drugi posao.

- One su unakazile našu profesiju i pokvarile celu sliku o našem poslu. Ali, hvala Bogu u ovom našem poslu se sve zna, dobro znamo ko se čime bavi, o tome ne možemo da pričamo javno, jer je to jako teško dokazivo. Sada dolazi do izražaja da to nije samo vezano za naš posao, takve persone se pojavljuju i u drugim profesijama – zaključila je ona.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Grand/A.Milinković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.