KO JE POZNATA SRPKINJA KOJU JE SMUVAO PREBOGATI MOĆNIK? Ima brak IZA SEBE, a slike iz prošlosti će vas IZNENADITI
Branko Babić i Ivana Slipčević, Foto: Printscreen:instagram/tackasta_mara

SVI DETALJI

KO JE POZNATA SRPKINJA KOJU JE SMUVAO PREBOGATI MOĆNIK? Ima brak IZA SEBE, a slike iz prošlosti će vas IZNENADITI

Ono što im je zajedničko jeste i da su oboje razvedeni, kao i da iz prethodnih brakova imaju decu.

Objavljeno:

Srpski biznismen Branko Babić poznat i kao "kralj obrva" zaveo je poznatu srpsku influenserku Ivanu Slipčević, poznatu kao Tačkastu Maru.

Par je već na društvenim mrežama objavio snimke na kojima su zajedno u izlasku, a da ljubav cveta, govore zagrljaji i poljupci koje su jedno drugom upućivali celo veče.

Ono što im je zajedničko jeste i da su oboje razvedeni, kao i da iz prethodnih brakova imaju decu.

Ko je nova devojka Branka Babića?
Ko je nova devojka Branka Babića?foto: Printskrin: Instagram/ tackasta_mara

Tačkasta Mara je majka dvoje dece, a sa bivšim Bojanom mužem živela je u Nemačkoj donedavno. Posle razvoda se vratila za Beograd gde je nastavila svoju karijeru influensera.

Ona je pažnju privukla osim svojim izgledom, tako i kulinarskim receptima, a kako je jednom prilikom ispričala, uživa u kuvanju za svoju decu.

Osim u kuhinji, Ivana se sjajno snalazi i na polju kozmetike i putovanja, pa neretko i o tome deli svoja iskustva sa pratiocima.

1 / 6 Foto: Printskrin: Instagram/ tackasta_mara

Na društvenoj mreži Instagram je jako uticajna i ima 136.000 pratilaca, a njen sadržaj je raznovrstan..

Kako je rekla u jednom intervjuu, njenu profesiju je odredilo njena mladost.

- Okolnosti i profesija moga oca, rudar, nalagali su da se stalno krećemo. Živeli smo od Bosne, Hrvatske, preko svih mogućih gradova u Srbiji, a kada sam ja postala umorna od svega toga, rešila sam da se osamostalim, da uzmem život u svoje ruke i sama donosim odluke za sebe. Preselila sam se u Beograd i stvari su počele da dobijaju drugu formu. Po prirodi sam dinamična osoba i ne volim rutinu, ubija me. Još kad sam bila maloletna, počela sam se baviti manekenstvom i to je bio prvi novac koji sam zaradila. Ali ta profesija me je naučila i na mnoge radne navike, odgovornost i ozbiljnost. Da zarađuješ pošteno, da putuješ, da se družiš, upoznaješ nove ljude, kulture… Mislim da je to najbolje što može da se desi mladom čoveku. Zatim sam se upisala na Učiteljski fakultet u Beogradu i to je period koji me je oformio u osobu koja sam sada. Tokom studiranja se svašta dešavalo. Prelep period iza mene koji je jako uticao na moju ličnost sa svim lepim i lošim iskustvima. Iz svega toga, od jedne devojčice izrasla je samostalna, samouverena, pametna žena koja je sigurna u sebe i veruje da može apsolutno sve. Snaga jedne žene vidi se u njenoj viziji o sebi. To je najvažnija stvar - rekla je ona za kompletna.

Ivana je tom prilikom otkrila i zašto je za svoj pseudonim izabrala baš Tačkasta Mara.

- Sreća je uvek posledica nečega. Da bude tako, uvek treba da radite na tome. Tačkasta Mara je zapravo buba koja donosi sreću - Bubamara. Postoji jedna pesma o Bubamari koju sam spremala sa decom u vrtiću i kad je bila predstava ja sam se rasplakala i eto tako ostade Tačkasta Mara. Ali je to moje zadovoljstvo. I veoma je važno da svako od nas ima pozitivne misli o budućnosti.

Na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) o Tačkastoj Mari se često piše. I pored lepih komentara, ima i puno kritika, a mnogi su komentarisali njen fizički izgled ranije i sad. Izglda da Ivana nije odolela estetskim korekcijama, pa je osim operacije nosa, sredila i zube, a tu su i botoks i fileri.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.S. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.