PREBOGATI MOĆNIK SMUVAO POZNATU SRPKINJU! Ona podelila LJUBAVNI SNIMAK, sve gori od STRASTI, mreže se USIJALE
Branko Babić, Foto: Printscreen:instagram/tackasta_mara

OPA

PREBOGATI MOĆNIK SMUVAO POZNATU SRPKINJU! Ona podelila LJUBAVNI SNIMAK, sve gori od STRASTI, mreže se USIJALE

Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički video, na kojem su veoma prisni, a obzirom da je sada obelodanila vezu sa biznismenom, u komentarima su pljuštale čestitke.

Objavljeno:

Srpski biznismen Branko Babić zvani "kralj obrva", ispričao je nedavno da je samo u prošloj godini imao 40 miliona prometa, kao i da poseduje stan čak i u Monaku.

Branko Babić otkrio je da njegovi počeci, sa druge strane nisu bili nimalo laki, ali i otkrio kako je probleme uspeo da prevaziđe, a biznismen je sada po svemu sudeći smuvao poznatu srpsku influnserku Ivanu Slipčević, koja se na Instagramu potpisuje kao "Tačkasta Mara".

Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički video, na kojem su veoma prisni, a obzirom da je sada obelodanila vezu sa biznismenom, u komentarima su pljuštale čestitke.

Lepa Ivana izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, a svojim provokativnim slikama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Podsetimo, bogati biznismen Branko Babić pokazao je po prvi put svoje bogato imanje, ali i privatno jezero koje poseduje.

Branka Babića nazivaju kraljem obrva, a u medijima je izazvao pažnju zbog veze sa bivšom ženom Duška Šarića, Svetlanom Dimitrić, poznatijom kao Ceca Šarić.

Branko je između ostalog otkrio da je u biznis uložio 200 evra, a da danas zarađuje blizu 100.000 evra.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić u emisiji "Biznis Priče".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenela:I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.