ŽENE SRPSKIH FUBALERA SU JAKE RIBE, A ONA PROSTO PUCA: Ima noge duže od Brene i TELO kao da ju je vajao MIKELANĐELO
Foto: Printscreen/Instagram/jovanagajic

bomba!

ŽENE SRPSKIH FUBALERA SU JAKE RIBE, A ONA PROSTO PUCA: Ima noge duže od Brene i TELO kao da ju je vajao MIKELANĐELO

Jovana nikad bolje nije izgledala

Objavljeno: 22:16h

Jasno je da su žene naših fudbalera izuzetno popularne na društvenim mrežama, kao i da se svaki njihov korak verno prati.

Njih na desetine hiljada pratilaca svakodnevno prati i naravno gleda provokativne fotografije koje ove dame objavljuju. Jedna od "glavnih" na mrežama je i Bambijeva supruga Jovana.

Jovana Gajić, supruga Zorana Bambija Tošića važi za jednu od najatraktivnijih žena domaćih fudbalera, a nedavno je pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu. Vidi se da ne izlazi iz teretane!

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/jovanagajic

Ona ima i istančan stil koji kopiraju mnoge dame, a njena najnovija objava će vas zakucati. Da je u trendu spoj bele i krem boje pokazala je i Jovana.

Bela haljina, dugački bež kaput i salonke su njen izbor, a u prvom planu su njene duge noge za koje pratoci pišu da su duže od Breninih.

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram/jovanagajic

"Kakva mačketina", "Au", "Savršenstvo", "Goriš", "Duže noge od Brene imaš", "Bombetino" samo su neke od pohvala koje je dobila Jovana na mrežama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:06

Jovana Tipsin stigla na koncert Miroslava Ilica

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.