POJEDINI HRVATSKI MEDIJI NAJSTRAŠNIJE UDARILI PO BRESKVICI: Čemu to, KOMŠIJE?
Anđela Ignjatović Breskvica, Foto: Nemanja Nikolić, ap photo martin meissner

užas!

POJEDINI HRVATSKI MEDIJI NAJSTRAŠNIJE UDARILI PO BRESKVICI: Čemu to, KOMŠIJE?

Osuđuju je za genocid i nacionalizam!

Objavljeno:

Nakon objavljivanja pesama za "Pesmu za Evroviziju" na kojem se bira predstavnik Srbije za Evroviziju, na Balkanu povela se polemika o Anđeli Ignjatović Breskvici koja će se predstaviti pesmom "Gnezdo orlovo".

I nakon sramnih napada od strane pojedinaca i osuda da joj je numera kojom će se predstaviti "genocidna" - što je kratko i jasno rečeno, čista budalaština, jedan hrvatski medij objavio je sraman tekst o mladoj pevačici.

Citiramo deo teksta portala "Net.hr", čiji novinar se ili nije dobro izrazio ili pojma nema o životu, dok istovremeno pomalo meša terminologiju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- "Srpska pjevačica Breskvica, pravim imenom Anđela Ignjatović, osuđivana je za nacionalizam i genocid zbog svoje pjesme "Gnezdo orlovo" kojom će nastupiti na ovogodišnjem srpskom izboru za pjesmu Eurovizije" - jeste zaista sporna tvrdnja i jako glupa rečenica, jer ova mlada devojka apsolutno ne peva o tome u svojoj pesmi.

Kako su dalje naveli, Breskvica se i oglasila zbog optužbi za "genocid".

Inače, Breskvica je gostujući u Telegrafovom "5castu" govorila o sramnim napadima na nju i pesmu kojom će pokušati da predstavlja Srbiju u Malmeu. Breskvica je za "Petkast" otkrila da je zbog tih optužbi plakala, a nakon toga i ko joj je od kolega uputio podršku u tim trenucima.

U nastavku teksta pogledajte rečenicu u kojoj su opisali, ne znaju ni oni sami šta
U nastavku teksta pogledajte rečenicu u kojoj su opisali, ne znaju ni oni sami štafoto: Nemanja Nikolić

- Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam joj saopštila da ću da se prijavim, bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala - rekla je ona i dodala.

- Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pesma. Nije nažalost puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna - rekla je ona i dodala da je posebno dirnula podrška Danice Crnogorčević.

Bonus video:

00:19

Breskvica se slika sa fanovima

(Espreso/Telegraf/N.L/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.