KAKO JE BJELA SMUVAO FATALNU MANEKENKU PRE SKORO 30 GODINA? Detalji sa početka ljubavi su FILMSKI,nije se lako DALA
Dragan i Maja Bjelogrlić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BAJKA!

KAKO JE BJELA SMUVAO FATALNU MANEKENKU PRE SKORO 30 GODINA? Detalji sa početka ljubavi su FILMSKI,nije se lako DALA

Dragan Bjelogrlić i Maja su u braku tri decenije, a ovako je počela njihova ljubavna priča

Objavljeno:

Glumac Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom je od 1996. godine, a njihova ljubavna priča započela je pred očima miliona Jugoslovena.

Mladi glumac i tadašnja studentkinja engleskog jezika, koja se honorarno bavila modelingom, sreli su se devedesetih godina na snimanju jedne reklame. Bjela ju je nakon samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda.

Dok su oni pred kamerama razmenjivali poljupce i zagrljaje, u pozadini je išla čuvena španska pesma „Un Año de Amor“. Bilo je više nego očigledno da između dvoje postoji nešto više od poslovnog odnosa.

Lepu manekenku je upoznao na snimanju i odmah odveo u porodičnu kuću
Lepu manekenku je upoznao na snimanju i odmah odveo u porodičnu kućufoto: Marina Lopičić

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami - ispričao je jednom prilikom Dragan Bjelogrlić.

- Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali - dodao je glumac tada.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Bjelogrlić retko u intervjuima govori o privatnom životu, ali je jednom prilikom istakao da je stabilna i skladna porodica njegov najveći uspeh

- Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika - rekao je ranije Bjela.

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.