ONA JE ĆERKA ČOVEKA KOJEG JE SRBIJA OBOŽAVALA, A ON GLUMAC KOJI OSVAJA HARIZMOM: Par više NE KRIJE svoju LJUBAV
Par, Foto: prentscreen/instagram/jananenadovic

divno

ONA JE ĆERKA ČOVEKA KOJEG JE SRBIJA OBOŽAVALA, A ON GLUMAC KOJI OSVAJA HARIZMOM: Par više NE KRIJE svoju LJUBAV

Čak ni činjenica da ona živi u Nemačkoj, a on u Srbiji ne može da im pokvari romansu i sreću u kojoj uživaju

Objavljeno:

Mladi glumac Ljubomir Bulajić u poslednjih nekoliko godina vredno radi, broj snimajućih dana je sve veći, kao i njegova popularnost među domaćom publikom.

Osim zbog uloga Ljuba je često u žiži interesovanja javnosti i zbog svog privatnog života. Naime, on potiče iz umetničke porodice, ali o njoj retko kada u medijima priča.

Tako retko ko zna da je otac Ljubomira Bulajića bio naš poznati reditelj, Jovan Bulajić, koji je nedavno preminuo u 91. godini. Glumac je tada o njemu govorio kao o nekom ko mu je bio najveća podrška u životu, a otkrio je i koji strahovu su ga mučili tokom čitavog života.

Budući da ga je Jovan dobio u poznim godinama, glumac se često plašio da će bez roditelja ostati prerano i da neće stići da u toj roditeljskoj ljubavi uživa onoliko koliko je želeo.

Ipak, u ulozi oca i sina bili su punih 35 godina, što je Ljuba smatrao svojom velikom srećom. Veliki oslonac mu je nakon smrti oca bila i devojka, Jana Nenadović s kojom je u vezi već nekoliko godina u vezi.

Jana je ćerka našeg pokojnog glumca Nenada Nenadovića. Ona karijeru balerine gradi u Nemačkog, gde niže uspehe i ne smeta joj što su na i Ljuba u vezi na daljinu.

Kada god za to imaju prilike oni otputuju, da li Jana u Srbiju ili Ljuba u Nemačku i za sada im je lepo i funkcionišu kao skladan par. Oni su nedavno počeli da se zajedno pojavljuju u domaćim medijima, pa je sigurno da je u pitnaju veza kojoj se smeši lepa i srećna budućnost.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.