DIREKTOR BDP SE OD SVOJE LEPŠE POLOVINE NE ODVAJA: Jednom ga je IZGUBILA, a onda je sudbina imala DRUGI PLAN
Ljubav Juga Radivojevića i Milene Vasić, Foto: R.Z./ATAImages

GLUMICA SIJA

DIREKTOR BDP SE OD SVOJE LEPŠE POLOVINE NE ODVAJA: Jednom ga je IZGUBILA, a onda je sudbina imala DRUGI PLAN

Važe za najskladniji par, a ovo je njihova priča

Objavljeno:

Direktor Beogradskog dramskog pozorišta i reditelj Jug Radivojević se sa svojom suprugom glumicom Milenom Vasić pojavio nedavno na 77. rođendanu BDP.

Tom prilikom su se delila različita priznanja zaposlenima, glumcima, rediteljima... a Jug i Milena nisu skidali osmeh sa lica te su bili glavna tema tokom čitave večeri.

Jug je obukao crno odelo, dok je Milena izabrala trendi zelenu boju. Inače, ovaj par važi za jedan od najskladnijih, a zanimljiva je i priča o njihovoj vezi.

Jug je obukao crno odelo, dok je Milena izabrala trendi zelenu boju
Jug je obukao crno odelo, dok je Milena izabrala trendi zelenu bojufoto: R.Z./ATAImages

Naime, Milena i Jug su se zabavljali tokom studentskih dana, ali ih je kasnje život odveo na različite strane.

U međuvremenu se Jug oženio i dobio sina Vuka, a Milena udala i rodila ćerku Lanu i sina Nikolu. I jednom i drugom je brak propao, pa ih je sudbina ponovo spojila. 2014. godine su rešili da obnove svoju ljubav i pokušaju ponovo. Ta odluka je verovatno najbolja odluka koju su doneli u životu.

Njih dvoje su dobili i sina Lava.

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi -rekla je glumica jednom prilikom za medije.

1 / 5 Foto: R.Z./ATAImages

Inače, Jug je imao dugu vezu i sa još jednom poznatom glumicom. Reč je o Slobodi Mićalović.

Sloboda Mićalović sada uživa u srećnom i skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem.

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene i u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugim - svojevremeno je ispričao Jug Radivojević.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33

JUG RADIVOJEVIĆ UZ CRVENO-BELE U MILANU Poznati srpski reditelj veruje u trijumf Zvezde: Pokazaćemo se u najboljem svetlu! (VIDEO)

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.