LJUDI, ZNATE LI KO JE NA FOTOGRAFIJI? Srbi su obožavali ovu OPASNICU u SERIJI na Pinku, udala se za NAŠEG SPORTISTU
Glumicu Nadu Macanković smo imali prilike sinoć da vidimo, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

MALO KO ZNA

LJUDI, ZNATE LI KO JE NA FOTOGRAFIJI? Srbi su obožavali ovu OPASNICU u SERIJI na Pinku, udala se za NAŠEG SPORTISTU

Glumica se dosta promenila

Objavljeno:

Kada se spomene serija "Ljubav, navika, panika", koja se na našim ekranima emitovala od 2005. do 2007. godine, prva asocijacija su vam sigurno Mića i Vera, kao i njihove ćerke. Međutim, postoje ljudi i kojima je omiljeni lik bila drugarica Maca.

Opasna Maca žarila je i palila Beogradom, a onda nestala. Pojavljivala se u još nekim ulogama, ali se više posvetila porodičnom životu.

Glumicu Nadu Macanković smo imali prilike sinoć da vidimo na jednom gradskom događaju u društvu koleginice Hristine Popović. Nada je dosta promenila svoju frizuru, a duga ravna kosa je pala u zaborav, te ona danas ima duži paž i šiške.

1 / 3 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Podsetimo, od 2008. godine ona ima samo jednu ljubav!

Sportista Bojan Janić je suprug glumice Nade Macanković, a njihov sin Milutin krenuo je majčinim stopama.

Publika je imala prilike da ga gleda u serijali "Južni vetar" kao najmlađeg glumca, a jednom prilikom je Bojan progovorio o tome da li bi oni želeli da Milutin kad odraste zaista i postane profesionalni glumac.

- Nada kao glumica nije za to, a ja kao sportista bih pre da bude glumac. On je još mali, sve sa "Južnim vetrom" je slučajno ispalo, tako da ćemo još videti kuda će ga put odvesti - rekao je Bojan za Blic prošle godine.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

29:36

KVIZ-S06-EP39

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.