KOMŠIJE VIŠE NE ŽELE DA ĆUTE O MINI KOSTIĆ: Razvezli JEZIK pa OPLELI po pevačici, ovo se dugo KRILO OD NAS?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

DA LI JE MOGUĆE?

KOMŠIJE VIŠE NE ŽELE DA ĆUTE O MINI KOSTIĆ: Razvezli JEZIK pa OPLELI po pevačici, ovo se dugo KRILO OD NAS?

Komšije su potvrdile da su u poslednjih nekoliko dana Minu više puta srele sa Nikolom

Objavljeno: 07:39h

Mina Kostić definitivno je oprostila svom partneru Nikoli što joj je slao uvredljive, preteće poruke i pravio ljubomorne scene, zbog čega je morala da reaguje i potraži zaštitu od nadležnih organa, pa ga je 17. januara prijavila policiji za uznemiravanje.

Ekipa Kurira ponovo je posetila kraj grada u kome pevačica godinama stanuje, a njene komšije su potvrdile da su u poslednjih nekoliko dana Minu više puta srele sa Nikolom.

- Istina je da se Mina pomirila s Nikolom. Mi nismo mogli da verujemo da je posle onakvog skandala s njim, ona prešla preko svega. Šta je u njoj s glavom, to samo ona zna. Dolazio je kod nje u stan nekoliko puta od prošle nedelje, a zajedno su nekoliko puta bili i u šetnji tu u obližnjim Šumicama. On ju je grlio dok su šetali, komšinica reče i da su se poljubili. Mislim da se još nije definitivno preselio kod nje, ali i to će se desiti sigurno. Za sada je mirna situacija, ali poznavajući njih, ko zna koliko će ta "idila" potrajati. Taman se malo smirila situacija u zgradi, a sad ćemo videti šta će se dešavati dalje. Da li su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa ga ja molila da joj oprosti što ga je prijavila policiji ili je on shvatio da je bio previše ljubomoran, ne znam, ali definitivno je da su svojoj vezi dali novu šansu - ispričao nam je komšija iz Minine zgrade.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Podsetimo, Kurir je prošle nedelje prvi objavio vest o njihovom pomirenju, kao i fotografije sa Mininog nastupa iz jednog prestoničkog restorana u kojem je bilo organizovano veće posvećeno Džeju Ramadanovskom, gde je bio i Nikola.

Njih dvoje su zajedno sedeli za stolom, i to jedno do drugog.

Bonus video:

03:36

Mina Kostić

(Espreso / Kurir Stars/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.