SEVERINI SUD VRATIO STARATELJSTVO NAD SINOM: Ovo su svi detalji
Severina Vučković, Foto: J. M. S./ATAImages

svi u detalji

SEVERINI SUD VRATIO STARATELJSTVO NAD SINOM: Ovo su svi detalji

Severina Vučković čestitala je danas nasledniku Aleksandru rođendan uz posebnu poruku.

Objavljeno:

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rešenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do obrta u slučaju, pišu hrvatski mediji.

Naime, kako saznaje "Slobodna Dalmacija" splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni "roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno", piše pomenuti medij i navodi da su sina vratili Severini.

Severina Vučković čestitala je danas nasledniku Aleksandru rođendan uz posebnu poruku.

- Pre 12 godina u Splitu je pao sneg... Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: "Nemojte da me budite", U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: "Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu". U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice... „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine... - napisala je Severina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/SlobodnaDalmacija Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.