ZA NJENO TELO ZADUŽENI SU ČVARCI, SLANINA I MAST: Pevačica OVO stvarno jede, a VRH JE RIBA...njene HOT fotke KIDAJU
Snežana Babić Sneki, Foto: Instagram printscreen/snezanababicsneki

FATALNA!

ZA NJENO TELO ZADUŽENI SU ČVARCI, SLANINA I MAST: Pevačica OVO stvarno jede, a VRH JE RIBA...njene HOT fotke KIDAJU

Ishrana za vitku liniju ne mora da bude rigorozna

Objavljeno: 21:09h

Ishrana za vitku liniju ne mora da bude rigorozna - dokazuje i pevačica Snežana Babić Sneki koja u šestoj deceniji izgleda besprekorno.

Dok se mnoge njene koleginice bore sa raznim dijetama da bi izgledale savršeno, Sneki tvrdi da jede dosta kaloričnu hranu, ali da je i dalje fit.

- Moram da kažem da ja nisam opterećena izgledom iako ljudi misle da sam opterećena i da tome pridajem previše značaja. Normalno živim.

Vlasnica je najboljih nogu na estradi, a ovako se hrani
Vlasnica je najboljih nogu na estradi, a ovako se hrani foto: Damir Dervišagić

Pitale su me devojke u šminkernici: "A šta vi jedete pa tako izgledate?" Ja im kažem, jedem slaninu, jedem čvarke, imam pravu domaću mast, jedem jaja. Domaći podvarak je moj specijalitet. Eto odakle dobra linija - rekla je Sneki.

Inače, Sneki je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi godinama. Uskoro puni 56 godina, ali još ima telo na kome bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i posle kraha nije izgubila veru u brak.

Ona ne krije da voli da jede kvalitetnu i ukusnu hranu, ali takođe kaže da veoma vodi računa o tome da u svom telu napravi balans kako bi održala kilažu i ostala vitka.

1 / 4 Foto: prentscreen/instagram/snezanababicsneki

U više navrata za domaće medije govorila je otvoreno o tome kako uspeva da godinama ima istu, idealnu kilažu.

- Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene - objasnila je Sneki, a prenosi Stil.

Sneki se osvrnula i na to kako godinama održava istu, savršenu liniju.

- Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem. Vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate toliko i da pojedete. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo.

- Postoje vežbe gde možete jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško - kaže pevačica za "Blic" i dodaje da zasluge duguje i dobroj genetici.

Ne krije da voli da jede, ali i da vežba. Kako kaže, ne voli ni u čemu da preteruje:

- Naučno je dokazano da genetika igra ogromnu ulogu, a moj genetski kod je jako dobar. Generalno, mi kao narod imamo poseban kod koji je enigma za mnoge.

Zato nas i mnogo vole jer smo lep narod. Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to jako važni delovi tela za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice.

Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad da uradite. Vrlo su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma - objasnila je Sneki.

Bonus video:

01:58

Miloš Biković dobitnik godišnjeg priznanja Bogradskog dramskog pozorišta

(Espreso/Story/Marija Milenković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.