KRENULA BAKINIM STOPAMA: Znate li da je UNUKA Ljilje Stjepanović OVA glumica? Postaje SVE POPULARNIJA u Srbiji
Ljiljana Stjepanović, Foto: Zorana Jevtić

lutka!

KRENULA BAKINIM STOPAMA: Znate li da je UNUKA Ljilje Stjepanović OVA glumica? Postaje SVE POPULARNIJA u Srbiji

Unuka Ljiljane Stjepanović je ova mlada glumica, zablistala je u nekoliko projekata

Objavljeno:

Divu srpskog glumišta Ljiljanu Stjepanović obožavamo da gledamo u svakoj novoj ulozi u kojoj uvek pokaže da iako je iza nje četiri decenije blistave karijere, uvek ima nešto novo da ponudi publici.

Ipak, stižu mlađi glumci, njene kolege među kojima je i unuka Ljiljane Stjepanović, Ksenija Repić koja je već pokazala svoj raskošni talenat.

Ljiljana ima dvojicu sinova i četiri unuke od kojih je najstarija već krenula njenim stopama te imamo prilike da je gledamo u seriji "Azbuka našeg života" u ulozi Marije.

- Imamo istu energiju, a lepotu je nasledila od mame i tate - rekla je ranije Ljiljana u emisiji "Exkluziv" na Prvoj televiziji, dok Ksenija kaže da sa bakom deli i fizičke karakteristike.

Unuka Ljiljane Stjepanović ista je baka

- Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kada je bila mlada - kazala je jednom prilikom unuka Ljiljane Stjepanović.

Inače, od najranijih dana lepa Ksenija je pokazivala glumački talenat pa je tako još kao devojčica imala prvu ulogu u seriji "Selo gori a baba se češlja".

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/stjepanovic_ljiljana_offiicial

- Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa.

Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući - istakla je ponosna baka i dodala:

- Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Gloria/Tamara Roksandić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.