"SAMO TI ZNAŠ KROZ ŠTA SI PROLAZILA" Bekuta se javno OBRATILA Dragani Mirković nakon OPROŠTAJNOG koncerta u Areni
Ana Bekuta, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

koleginice

"SAMO TI ZNAŠ KROZ ŠTA SI PROLAZILA" Bekuta se javno OBRATILA Dragani Mirković nakon OPROŠTAJNOG koncerta u Areni

Velika podrška stiže Dragani sa svih strana

Objavljeno:

Ana Bekuta obratila se Dragani Mirković nakon dva održana koncerta u beogradskoj Areni, za koja je slavno "luče iz Kasidola" istaklo da su njeni poslednji na tom mestu.

- Draga moja Gago, u poslednjih 40 godina bila si najbolja, na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine - počela je Ana.

- Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te je održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koju imaš prema potpuno nepoznatoj deci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola veka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najlepše i najbolje od Srbije i celoga sveta - jasno je poručila Bekuta.

Ana Bekuta se obratila Dragani Mirković
Ana Bekuta se obratila Dragani Mirkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, nakon drugog koncerta u Areni kojim je oborila sve rekorde kada je u pitanju trajanje istih, jer je pevala 4 sata i 45 minuta, Dragana se obratila publici.

- Samo da vam kažem da sam vam beskrajno zahvalna što ste večeras bili sa mnom, i juče bili sa mnom, i što ste obeležili 40 godina moje karijere, ali ono što sam želela da vam kažem na početku, ustvari ne bih volela jer tada bismo svi bili tužni - počela je ona.

- Mi ćemo se i dalje družiti, pevati, negde, bilo gde, ali ono što garantujem da je ovo moja poslednja Arena, samo da znate - rekla je Dragana nakon čega su se mnogi u Areni rasplakali, dok su drugi uzvikivali. "Idemo na stadion, idemo na stadion".

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Dragana je objasnila da ovo nije kraj njene karijere, ali da koncerte u Arenama, koji su danas neka vrsta dokazivanja, više neće raditi.

- Zato vam dugujem sve, mnogo vas volim i nemojte nikada da zaboravite da je tu uvek za vas, vaša Dragana Mirković - uzviknula je ona za kraj.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/I.C. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.