NAŠA GLUMICA SE ZA 23 DANA UGOJILA 10kg, SHVATILA DA JE BOLESNA USRED DIJETE: Potresna ISPOVEST Sofije Rajović
Sofija Rajović, Foto: Damir Dervišagić

užas

NAŠA GLUMICA SE ZA 23 DANA UGOJILA 10kg, SHVATILA DA JE BOLESNA USRED DIJETE: Potresna ISPOVEST Sofije Rajović

Glumica se za 23 dana ugojila 10 kilograma

Objavljeno:

Glumica Sofija Rajović se za samo 23 dana ugojila deset kilograma, kada je otkrila da ima zdravstveni problem.

Ona je uz veliki napor pokušavala da dovede svoju liniju do savršenstva, ali nije uspevala u tome.

- Dok sam bila u Americi, to je bilo nešto stravično – ja sam se za 23 dana ugojila skoro 10 kilograma. A najčudnije u svemu bilo je što u tom periodu uopšte nisam mnogo jela. Jesam jela slatko, ali ne više nego inače, jedem ga celog života. To mi je bio signal da nešto nije u redu, a po povratku u Srbiju prijatelji su me tešili, da to nije velika količina kilograma - rekla je Sofija svojevremeno, pa iotkrila da je dok još nije znala da ima zdravstveni problem često uz pomoć dijeta pokušavala da smrša.

- Držala sam neke dijete, bile su deprimirajuće jer bih se hranila vrlo rigorozno, a gubitak težine bio je minimalan. Jednom sam smršala samo 400 grama. E to dovodi osobu u ludilo. Vi se mesecima odričete nečega, merite se i kad stanete na vagu vidite gubitak od ne znam koliko grama… Pa onda promenite dijetu i opet se dešava ista stvar, a onda odete na jedan ručak i sva ta kilaža se vrati. Osećam preveliku potrebu za slatkim, to je školski primer insulinske rezistencije i onda mi je bilo čudno što niko nije posumnjao na to jer sam svaki put striktno rekla da imam nenormalnu potrebu za slatkim, da čak i posle određene količine slatkiša, iako prestanem da jedem u tom trenutku, opet bih jela - rekla je glumica, pa je dodala:

- Kako je vreme prolazilo, shvatila sam da moje stanje uopšte nije šala i da vodi direktno u dijabetes tipa 2, koji se dobija od svakodnevne nervoze, stresa, neredovne ishrane. Takvo oboljenje ne razvija se preko noći, to je nešto na čemu se radi godinama.

Lekari su ubrzo ustanovili da Sofija ima insulinsku rezistenciju, a ona se posvetila svom zdravlju i odlučila da prilagodi ishranu i životne navike shodno tome. Rezultati nisu izostali, te se može videti da Sofija danas izgleda bolje nego ikad.

Bonus video:

05:41

Dragana Mirković se obratila nakon koncerta 2

(Espreso/Alo/Ana Sabotinovski/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.