NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U ARENI: Deca Dragane Mirković se POJAVILA IZA NJE, a onda im je ONA UPUTILA OVE REČI
Dragana Mirković, Foto: Damir Dervišagić

PREDIVNO

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U ARENI: Deca Dragane Mirković se POJAVILA IZA NJE, a onda im je ONA UPUTILA OVE REČI

Dragana je rekla da iako je poznata javna ličnost, njeni sin i ćerka nisu javne ličnosti i da je njihovo pravo da odluče da li će se pojavljivati u medijima ili ne.

Objavljeno:

U toku je drugi koncert folk diveDragane Mirković u beogradskoj areni gde sa svojom publikom slavi jubilej dug četiri decenije.

Kao i na prvom koncertu, pevačica Dragana Mirković je emotivno govorila o deci koja se ne pojavljuju u javnosti i odlučila da podeli svoje iskustvo sa svojom publikom.

Ona je istakla da je važno poštovati odluke svoje dece i da treba da se razumeju i podrže u svemu što odluče, pa su tako oni rešili da majci daju bezrezervnu podršku na bini kroz video prezentaciju. Dragan je sa nežnošću otpevala pesmu dok su se smenjivali kadrovi njene dece.

Najemotivnija scena na koncertu Dragane Miković
Najemotivnija scena na koncertu Dragane Mikovićfoto: Damir Dervišagić

Dragana je rekla da iako je poznata javna ličnost, njeni sin i ćerka nisu javne ličnosti i da je njihovo pravo da odluče da li će se pojavljivati u medijima ili ne. Ona je istakla da je važno da se deci pruži prostor i privatnost da odrastaju bez pritiska javnosti, no mamin jubilej Marko i Manuela nisu mogli da propuste.

- Moja deca nisu nikada nisu želela da budu medijski eksponirana. Hvala im što su večeras pristali da se snime da budu deo mog jubileja - rekla je muzička zvezda.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Lazar Stanušić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.