SINOĆ SU SVI PRIČALI O SINU DRAGANE MIRKOVIĆ, A TEK DA VIDITE NJENU ĆERKU: Izrasla je u pravu DAMU, mamin ponos
Dragana Mirković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

STVARNO JE PRELEPA

SINOĆ SU SVI PRIČALI O SINU DRAGANE MIRKOVIĆ, A TEK DA VIDITE NJENU ĆERKU: Izrasla je u pravu DAMU, mamin ponos

Veoma liči na svoju majku, a pevačica je jednom prilikom otkrila i čime se Manuela bavila

Objavljeno: 18:28h

Balkanska zvezda Dragana Mirković sinoć je održala spektakularni koncert u Štark Areni, povodom 40 godina svoje uspešne karijere.

Veliki broj poznatih ličnosti, bliskih prijatelja i saradnika je došao da je podrži, a uz nju su i bili članovi porodice, suprug Toni, sin Marko i ćerka Manuela.

Toni i Marko su bili voljni da poziraju fotoreporterima, nasmejani i ponosni na Draganu, a ćerka se držala po strani i izbegavala paparace.

Sin Dragane Mirković na njenom koncertu u Areni
Sin Dragane Mirković na njenom koncertu u Arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je pevačica izjavila, njeni naslednici ne vole da se eksponiraju u javnosti, ali su zbog nje pristali da snime video materijal koji je u jednom momentu gledala cela Arena.

Manuela Bijelić ima 21. godinu i veoma liči na svoju majku.

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - ispričala je za "Story" jednom prilikom Dragana Mirković i otkrila čime su se njeni naslednici bavili:

1 / 5 Foto: Printskrin: Instagram/manuelabijelic

- Nama u kuću dolaze njihovi vršnjaci iz različitih miljea, a pre svega, i naši prijatelji su mahom ljudi s nekim srednjim platama. Naša deca imaju svest o novcu i već su bili u prilici da ga zarađuju. Marko je, na primer, radio knjigovodstvo i to kod prijatelja, ne kod Tonija, kako bi zaista osetio šta je firma i šta su nadređeni. Manuela je radila u hotelu "Ritz", to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali - ispričala je Dragana Mirković ranije.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.G. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.