ŽELJKO MITROVIĆ SVOJU KESU DREŠI, VODITELJKA SE OD SREĆE SMEŠI: Jovana Jeremić pročitala NAGLAS ono što NIKO NE BI
Jovana Jeremić, Foto: Instagram printscreen/jeremicjovana

BEZ PARDONA

ŽELJKO MITROVIĆ SVOJU KESU DREŠI, VODITELJKA SE OD SREĆE SMEŠI: Jovana Jeremić pročitala NAGLAS ono što NIKO NE BI

Jovana Jeremić pročitala naglas poruku koja joj je stigla

Objavljeno: 13:31h

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je pesmu posvećenu njoj, a na svom Instagram nalogu je od reči do reči pročitala šta su joj napisali.

Naime, Jeremićeva je recitovala pesmu koja joj je stigla, a koja ju je slatko nasmejala.

- Kad nedelja nama dođe, bez gledanja Pink ne prođe. Sokolac ga gleda celi, Jovani se baš veseli. Dekolte joj grudi krasi, Bože, grešnih misli mene spasi. Gosti su joj prva liga, te zbog šera nema briga. Konstruktivna priča vazda, pohvali je i Mitrović gazda. Posle Voje legendu je zvala, sa njim nije raspravljati šala. Iz sveg glasa Joca viče, gde si dosad pukovniče? Opasna je kao zmija kobra, emisija svaka joj je dobra. Emisija svaka dušu ima, zato lovu zasluženo prima. Željko svoju kesu dreši, od sreće se Joca smeši. Stalno prima povišicu, osmeh joj na lepom licu. Mitroviću, tebi mnogo hvala, celu sebe ja sam Pinku dala - pročitala je voditeljka poruku sa telefona.

Podsećanja radi, voditeljka jutarnjeg programa na Pinku Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Osim toga Jeremićeva i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

- Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde - rekla je Jeremićeva u emisiji "Premijera vikend - specijal".

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/jeremicjovana

Jovana Jeremić je, sa druge strane, od biznismena Dragana Stankovića dobila skupoceni poklon za Dan zaljubljenih, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu OVDE.

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

(Espreso/Puls/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.