DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA KAKO SE VOLI SVOJA ZEMLJA: Pevačica se OGRNULA SRPSKOM ZASTAVOM, pa zapevala OVE STIHOVE
Drag, Foto: Kurir

SPEKTAKL

DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA KAKO SE VOLI SVOJA ZEMLJA: Pevačica se OGRNULA SRPSKOM ZASTAVOM, pa zapevala OVE STIHOVE

Dragana Mirković je još jednom potvrdila da je jedna od najvećih zvezda Balkana, a za scenski nastup se posebno potrudila.

Objavljeno:

Ono što nikome nije pošlo za rukom, uspela je Dragana Mirković, da na turneji obeleži četiri decenije veličanstvene karijere, ali i da pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije i da druge inspiriše da krenu njenim stopama!

Beba i Jovanka, koje su svoje plesne karijere i počele sa Draganom Mirković izašle su na scenu i izdominirale koreografijom "Opojni su zumbuli". Kao pre 40 godina trio je ponovio koreografiju uz koju je cela Arena đuskala. Bebi, Jovanki i Dragani su se pridružile i ostale plesačice i napravile pravu festu uz hit.

Dragana je dobila zastavu od fanova na poklon, ali i ikonu od humanitarne organizacije "Srbi za Srbe", kojoj je sva zarada od turneje i namenjena. U jednom trenutku, na sceni su plesači dovezli čuvenu Zastavu, popularnog Stojadina iz osamdesetih godina uz pesmu "Baš tebe volim ja". Na razglasu se čulo - "Što si bre s ovim kršem rešio da kreneš u grad...", pa je Dragana zapevala. Publika je pala u delirijum!

00:34

Dragana raširila zastavu

Koncert nije mogao da prođe bez našeg nacionalnog obeležja - srpske zastave. Folk zvezdi su najvatreniji fanovi dodali našu trobojku koju je ona raširila, a na kojoj je pisalo "BALKANSKA MAJKA". Dragana nije krila oduševljenje, a zastavu je poljubila i predala svom timu da je sačuva za uspomenu.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo/M.C. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.