POKLON OD MUŽA NIJE HTELA JAVNO DA OBJAVI: Svi se pitaju šta to KRIJE naša VODITELJKA, misteriozno REKLA samo OVO
Marija Egelja, Foto: Sonja Spasić

zanimljivo

POKLON OD MUŽA NIJE HTELA JAVNO DA OBJAVI: Svi se pitaju šta to KRIJE naša VODITELJKA, misteriozno REKLA samo OVO

Mariju Egelju suprug biznismen odveo u prirodu, a zbog njenog stava bukte

Objavljeno:

Voditeljka Marija Egelja uživa u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina.

Marija skoro svakodnevno deli trenutke iz svog doma, te pokazuje koliko uživa u svakom danu provedenom sa svojom porodicom, a sada se pohvalila kako sa svojim suprugom uživa u prirodi, slave dan zaljubljenih, ali i godišnjiucu ljubavi.

- Porodica i prirod. Ove slike su drugačije od onih instagramičnih za Dan zaljubljenih, ljubav na prirodni način. A mi obeležavamo pre svega nasu godišnjicu ljubavi, baš na način koji izuzetno volim, sasvim prirodno, i mi i slike i naša ljubav. Ljubav ne sme biti nikakva drugačija osim iskonska, čista, prirodna. To nam svima zelim, da (se) volimo, čuvajmo prirodu, ljubav i dete u sebi. Sve je to na ovim slikama a i cvet kao poklon prirode nama - napisala je Marija pa dodala:

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Poklon prirode je tu, a poklon muža nisam slikala, ne uklapa mi se u ovaj #jednostavan život set slika. Slavite ljubav svaki dan, a Srećnu slavu želim svima koji slave sv.Trifuna - stajalo je u njenoj objavi, a svojim stavom o poklonu voditeljka je podigla pravu buru ne mrežama.

Podsetimo, Marija je od svog supruga Aleksandra starija i kada se udala uzela je njegovo prezime. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ceremonija venčanja organizovana je samo za najbliže. Pred svadbu, inače, glavna vest koja se komentarisala u javnosti bila je da je voditeljka u drugom stanju, a ona se u međuvremenu porodila i na svet donela dečaka.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.