KOMŠIJE IZ KOSJERIĆA NE ŽELE VIŠE DA ĆUTE O ZORICI: Dejana rodila sa 15 godina pa POBEGLA, ovo se dugo KRILO
Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

šok

KOMŠIJE IZ KOSJERIĆA NE ŽELE VIŠE DA ĆUTE O ZORICI: Dejana rodila sa 15 godina pa POBEGLA, ovo se dugo KRILO

Žitelji sela su ispričali kako je pevačica ostavila Milojka sa detetom kako bi se posvetila karijeri

Objavljeno: 12:21h

Zorica Marković ponosno ističe da je odrasla u Kosjeriću i nikada nije skrivala svoje poreklo, a ekipa Kurira je jednom prilikom posetila njeno rodno mesto. Meštani su objasnili da je Markovićeva rođena u selu Tubići, koje se nalazi nedaleko od njihove opštine.

Na tom imanju i danas živi njen brat Milan Marković s porodicom. On i njegov sin tada nisu bili raspoloženi za razgovor.

- U ovoj kući sam ja gazda, nemamo o čemu da pričamo, bežite napolje sa mog imanja - drsko je odbrusio Milan ekipi, dok je njegova supruga bila ljubaznija.

Zorica Marković
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Jednom sam primila novinare u kuću i ispao je haos, zbog toga je Milan ogorčen. Taj tekst uticao je na naše porodične odnose. Sa Zoricom sam u dobrim odnosima, ja sam u ovoj kući snaja. Ona je rođena u staroj kući, koja je srušena, nalazila se ovde u dvorištu, gde je sada cveće. Dolazi, ali ne često.

Od komšija su saznali da je pevačicin prvi suprug Milojko preminuo pre skoro 13 godina. Oni su ih tada uputili u drugo selo, Jelen Do, gde je on živeo i gde je odrastao njihov sin Dejan. Žitelji sela su ispričali kako je pevačica ostavila Milojka sa detetom kako bi se posvetila karijeri, ali su za nju imali samo reči hvale.

Druga sagovornica je objasnila kako je došlo do toga da Dejan odrasta s ocem:

1 / 7 Foto: RTS printscreen

- Zorica i Milojko su počeli vezu dok je ona bila jako mlada. Pobegla je kod njega. Ona je pevala, a on je bio lokalni harmonikaš. Udala se i rodila Dejana sa 15 godina, bila je prvi razred srednje škole. To je funkcionisalo kratko, želela je da napreduje u karijeri, htela je da ide dalje. Pozvala je i Milojka sa sobom, da idu kao porodica, ali on nije mogao. Morao je da ostane u porodičnoj kući. Njegov brat bio je vojno lice i, pošto je on bio van kuće, Milojko je morao da ostane u porodičnom domu. Tada su se dogovorili da on ostane sa Dejanom, a Zorica je krenula da ganja karijeru - ispričala je sagovornica i dodala da pevačica nikada nije zapostavila sina.

- Ne znam ja kakvi su njihovi odnosi danas, znam da se ona uvek trudila oko njega. Redovno je slala novac i pokušavala da nadomesti vreme koje ne provodi sa sinom. On je sada ostvaren čovek, živi u Arilju sa suprugom i decom - zaključila je ona.

Bonus video:

01:54

BACILA SAM LJUBAVNICU SVOG MUŽA U REKU! Zorica Marković šokirala: Vikala je HELP, a ja se mislim ŠTA BRE HELP! Onda sam shvatila..

(Espreso/Kurir stars/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.