SARA KUPILA STAN, ALI ŽIVI U HOTELU: Evo šta se dešava sa našom PEVAČICOM, postoji PROBLEM
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

SARA KUPILA STAN, ALI ŽIVI U HOTELU: Evo šta se dešava sa našom PEVAČICOM, postoji PROBLEM

Neki se pitaju koliko će pevačica provesti vremena u hotelu pre nego što se useli u svoj novi stan.

Objavljeno: 10:54h

Pevačica Sara Jovanović poznatija javnosti kao Sara Jo, ne živi u svom stanu koji je nedavno pazarila.

Naime, ona već mesecima boravi u hotelu.

Razlog zbog kog popularna pevačica živi u hotelu je to što se stan trenutno sređuje, te Sara privremeno tamo boravi dok se radovi ne završe. I

ako je Sara veoma zauzeta, neki se pitaju koliko će pevačica provesti vremena u hotelu pre nego što se useli u svoj novi stan.

1 / 5 Foto: A.H./ATAImages

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila detalje svoje veze sa Slovencem Žigom Solterom. Kako je istakla, oboje su bili zauzeti kada su se upoznali, te su raskinuli sa tadašnjim partnerima i odmah uplovili u emotivnu vezu.

- Ovo mi deluje kao najozbiljnija veza i najveća ljubav do sada. Stvarno je došla spontano, jer su nas ljudi već viđali zajedno, mnogo smo radili zajedno i onda eto, desilo se. Mi smo radili spot pre korone, nije bilo varnica između nas. U trenutku kada smo krenuli da radimo, bili smo u vezama i kada smo u vezi, ne vidimo nikoga drugog. Međutim, u nekom trenutku, par meseci kasnije, on je raskinuo, ja sam bila tu uz njega kao prijateljica. Ja sam tada još uvek bila u vezi, pa sam dosta vremena ja bila solo, a onda smo se konstantno nalazili u istim gradovima, van Beograda, van Srbije – nastupi po Crnoj Gori, Sloveniji, tamo – vamo - rekla je Sara Jo u jednoj emisiji i nastavila:

- Pokušavam da vratim film, prvo smo se dopisivali, opipavali teren, plašili smo se da ne upropastimo saradnju i prijateljstvo, a do tada ništa konkretno. I onda iz dana u dan, mislim da je jedna moja poruka probila red i više nije imao nedoumica.

Bonus video:

01:47

KOD MENE JE PEVANJE NA PRVOM MESTU PA PLES, A KOD NJE OBRNUTO! Sara Reljić krivo što je porede sa FATALNOM kolegicom

(Espreso/Alo/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.