BIVŠA ŽENA GORANA IVANIŠEVIĆA UŽIVA U LJUBAVI SA 12 GODINA MLAĐIM: Šuškalo se SVAŠTA, a kada ih vidite UZMITE VODU
Tatjana i Vlaho smatraju se jednim od najlepših parova Hrvatske, Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

LEP PAR

BIVŠA ŽENA GORANA IVANIŠEVIĆA UŽIVA U LJUBAVI SA 12 GODINA MLAĐIM: Šuškalo se SVAŠTA, a kada ih vidite UZMITE VODU

Vlaho je povodom Dana zaljubljenih objavio na svom Instagramu novu fotografiju sa Tatjanom

Objavljeno:

Bivša supruga trenera Gorana Ivaniševića, Tatjana Dagović uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim muzičarem Vlahom Arbulićem, iako se letos proširila vest da više nisu zajedno.

Naime, Vlaho je povodom Dana zaljubljenih objavio na svom Instagramu novu fotografiju sa Tatjanom, a uz to joj je javno izjavio ljubav.

- Volim da te vidim kako rasteš i cvetaš - napisao je on u opisu objave.

Inače, njih dvoje su se upoznali u jednoj teretani, a vezu su ozvaničili godinu dana nakon što se razvela od Ivaniševića. Ubrzo nakon ozvaničenja veze dobili su i ćerkicu Lucu.

Inače, Tatjana je starija od Vlaha 12 godina, a kad su se upoznali on je i dalje studirao. Međutim, ta razlika u godinama nije im predstavljala prepreku u odnosu. Tatjana i Vlaho smatraju se jednim od najlepših parova Hrvatske, a ovako je muzičar reagovao na navode da su prekinuli:

- To su dezinformacije o čemu me pitate.

- Je li stvarno moguće da ti mene ovako na telefon zoveš u osmom mesecu na ostrvu i da me to ovako pitaš? To nije, prva stvar, profesionalno, a druga stvar, imaš potpune dezinformacije. Tako da ono... Baš mi je ovo onako nepristojno. Ja da baratam nekakvim pričama iz kuloara, pa iz pristojnosti bih poslao par poruka da vidim ima li to ikakvog smisla, ako nema, onda ne bih na ovakav način... Ali, hvala, da znam obrisati broj za ubuduće - zakljušio je tada Arbulić za "Slobodnu Dalmaciju", pa spustio slušalicu.

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.